Internedservices versterkt marktleiderschap met acquisitie WideXS

Internedservices, Nederlands marktleider in Cloud Computing en IT Services neemt Cloud provider WideXS over. Dit innovatieve bedrijf is opgericht in 1996, telt circa 30 medewerkers en biedt een volwaardig portfolio aan business Cloud services. “Met deze overname breiden wij onze leidende positie in de markt verder uit. De innovatieve Virtual Datacenter propositie van WideXS vult onze Cloud en IT services propositie voor channel partners en systems integrators perfect aan”, aldus Jan Willem des Tombe, CEO van Internedservices.

Toegevoegde waarde

De ondernemingen gaan vanuit het kantoor van Internedservices in Purmerend verder onder de naam Internedservices. De dagelijkse leiding blijft ongewijzigd in handen van directeuren Jan Willem des Tombe en Arjan Steevels. Met de acquisitie van WideXS versterkt Internedservices haar positie in de Nederlandse markt en bouwt zij haar aandeel in de e-business sector en het indirecte verkoopkanaal verder uit. Managed Hybrid Cloud wordt uitgebreid met de Virtual Datacenter propositie van WideXS. De klanten en partners van WideXS kunnen dankzij de krachtenbundeling gebruikmaken van de DeskHub™ (Desktop-as-a-Service) en CrossNet™ (connectiviteit) solutions van Internedservices.

Schaalvergroting essentieel

Jan Willem des Tombe: “In een markt waar technologische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, geloven wij dat schaalvergroting essentieel is om voorop te blijven lopen. Hierdoor kunnen wij onze klanten optimaal ondersteunen met de nieuwste technologie. De garantie van continuïteit en zekerheid is juist in deze markt onmisbaar voor de klant. Om die reden maken selectieve acquisities die direct bijdragen aan het resultaat, onderdeel uit van onze strategie. De kans om WideXS toe te mogen voegen aan Internedservices konden we niet laten lopen. Wij verheugen ons zeer op deze krachtenbundeling.”

Grote stap voorwaarts voor WideXS

Ronald Wissink, directeur van WideXS: “Het samengaan met Internedservices is een grote stap voorwaarts in de ambitie van WideXS om haar klanten nu én in de toekomst, optimaal van dienst te kunnen zijn.”


Over Internedservices

Internedservices BV behoort tot de grootste leveranciers van Cloud computing en IT Services van Nederland. Internedservices gelooft dat organisaties nog succesvoller kunnen worden met de mogelijkheden die IT biedt en wil haar klanten en partners actief meenemen naar het beste wat de industrie te bieden heeft. Dit doet Internedservices door premium Cloud & IT-services op abonnementsbasis te bieden. Performance, kwaliteit en service staan hierbij voorop. Internedservices vertaalt de behoeften van organisaties naar drie oplossingen: De Managed Hybrid Cloud, de DeskHub solution voor werkplekken uit de Cloud en CrossNet voor het veilig en eenvoudig managen van networking en connectiviteit. Internedservices heeft een drievoudige ISO-certificering (9001, 27001 en 20000) een ISAE 3402 type II accreditatie en beschikt over PCI-DSS compliant en ISO-14001 gecertificeerde datacenters. Kijk voor meer informatie op: https://www.internedservices.nl

Over WideXS

WideXS is een business Cloud services provider die sinds 1996 actief is in de markt. Het bedrijf is in Amsterdam gevestigd en levert een compleet portfolio aan diensten op het gebied van professionele hosting. Denk hierbij aan geavanceerde maatwerkoplossingen zoals online beveiliging, performance optimalisatie en zowel public als private clouds. Kijk voor meer informatie op: http://www.widexs.nl

  • U ontvangt geen spam, daar houden we zelf ook niet van.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.