Cloud whitepapers van KPN beschikbaar

Steeds meer organisaties ontdekken de voordelen van de cloud. Ze zien kansen door de flexibiliteit en schaalbaarheid die cloudoplossingen bieden en leren dat de DevOps methodiek kan leiden tot snellere ontwikkeling van software, dankzij de cloud. Toch heerst er nog wat terughoudendheid wanneer de eerste stap naar de cloud genomen moet worden.

KPN Whitepapers

Om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op een succesvolle transitie naar de cloud, publiceren we onder andere regelmatig nieuwe whitepapers. Een whitepaper geeft meer diepgang bij een bepaald onderwerp en maakt u meer bekend met een specifieke oplossing. Ook ons moederbedrijf KPN ondersteunt haar verhaal met nuttige whitepapers. Hiermee komt u bijvoorbeeld meer te weten over Security & Compliance in een snel veranderende omgeving, of het gebruik van uw applicatie in de cloud.

Direct downloaden

Op https://www.internedservices.nl/trending/whitepapers-kpn/ vindt u een overzicht van de whitepapers die KPN aan u beschikbaar stelt. Weet u al precies over welk onderwerp u een whitepaper wilt downloaden? Vult u dan onderstaand formulier op en ontvang de whitepaper direct.