Topnotering in Emerce 100 Shared & Managed Hosting

Deze maand is de twaalfde editie van Emerce 100 verschenen, een speciale jaarlijkse uitgave. Hierin publiceert Emerce hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld. KPN Internedservices is wederom beoordeeld als een van de beste aanbieders van Shared & Managed Hosting.

Internedservices Emerce 100

uitslag-emerce-100-2017Emerce heeft onderzoeksbureau Motivaction in de arm genomen voor de ondersteuning bij het uitvoeren van het kwantitatieve imago-onderzoek voor de Emerce 100. De redactie van Emerce heeft de vragenlijst opgesteld. Motivaction heeft de data verzameld en resultaten verwerkt.

De doelgroep van het onderzoek bestaat uit lezers van Emerce die gebruikmaken van e-businessbedrijven. De respondenten waren afkomstig uit het adressenbestand van Emerce en van relevante respondenten uit het StemPuntpanel. In de periode van 1 oktober tot en met 31 oktober 2016 zijn 54.721 mensen per e-mail uitgenodigd voor deelname aan het onderzoek en 9.627 uitnodigingen zijn verstuurd naar StemPunt-respondenten. In totaal hebben 1170 respondenten het gehele onderzoek afgerond.

Managed Hosting

Net als voorgaande jaren zijn we ook nu weer door het publiek uitgeroepen tot een van de beste aanbieders van Shared & Managed Hosting. Zowel shared hosting als managed hosting zijn onderdelen waarbij het beheer van de servers uit handen worden genomen door Internedservices zodat de klant zich bezig kan houden met zijn expertise. De kennis en kunde van de professionals worden al jaren zeer goed gewaardeerd, wat wederom tot uiting komt in deze verkiezing.

Volop in ontwikkeling

Om ook komend jaar weer een plek in de lijst te kunnen bemachtigen, zijn we continu hard aan het werk om onze klanten mee te kunnen nemen naar het beste dat IT te bieden heeft. Zo werken we hard aan de livegang van Azure Stack, waarmee een publieke cloud kan worden gebruikt in ieder datacenter. Ook wordt onze shared hostingdienst volledig vernieuwd, zodat websites met de laatste technieken supersnel geladen worden.