Internedservices breidt propositie uit met acquisitie RDC Xtended

visual_persbericht_overname_xtended_big

Purmerend / Amsterdam, 22 januari 2015

Internedservices, Nederlands marktleider in cloud computing en IT services, neemt desktop en applicatie provider RDC Xtended over. Dit innovatieve bedrijf – een dochteronderneming van RDC Group – biedt een volwaardig portfolio van werkplek -en business applicaties uit de cloud. “Met deze overname breiden wij onze leidende positie in de markt verder uit. De innovatieve propositie van RDC Xtended en het complete portfolio van met name financiële en HR applicaties betekent een sterke uitbreiding van onze hosted desktop propositie DeskHub welke wij in 2014 al met meer dan 80% hebben laten groeien” aldus Jan Willem des Tombe, chief executive officer van Internedservices.

Toegevoegde waarde

De ondernemingen gaan na een migratieperiode verder vanuit het kantoor van Internedservices in Purmerend en onder de naam Internedservices. De dagelijkse leiding blijft ongewijzigd in handen van directeuren Jan Willem des Tombe en Arjan Steevels. Met de acquisitie van RDC Xtended versterkt Internedservices haar positie in de Nederlandse markt en bouwt zij haar aandeel in de Desktop-as-a-Service markt verder uit. De DeskHub™ solution van Internedservices wordt verrijkt met de werkplek –en business applicaties van RDC Xtended en de capaciteit van het onderliggende platform wordt sterkt uitgebreid. De klanten en partners van RDC Xtended kunnen dankzij de krachtenbundeling gebruikmaken van de Managed Hybrid Cloud en CrossNet (connectiviteit) solutions van Internedservices en kunnen terugvallen op het sterke portfolio managed services welke het bedrijf biedt.

Schaalvergroting en innovatie essentieel

Jan Willem des Tombe: “In een markt waar technologische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, geloven wij dat schaalvergroting en innovatie essentieel zijn om voorop te blijven lopen. Hierdoor kunnen wij onze klanten optimaal ondersteunen met de nieuwste technologie. Om die reden maken strategische acquisities die direct bijdragen aan het resultaat, onderdeel uit van onze strategie. De toevoeging van RDC Xtended aan ons portfolio levert ons zowel extra schaal als een belangrijke verdere uitbreiding van een van onze snelgroeiende proposities. Wij verheugen ons zeer op deze krachtenbundeling”.

Grote stap voorwaarts voor RDC Xtended

René Louter, CEO van RDC Group: “Het samengaan met Internedservices is een grote stap voorwaarts voor de klanten en medewerkers van RDC Xtended. Internedservices biedt met haar focus op Cloud en IT Services en brede en innovatieve portfolio hele goede mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. Om exact deze redenen worden wij zelf ook klant bij Internedservices en gaan we een verdere samenwerking aan”.

Over Internedservices

Internedservices BV (ISG) behoort tot de grootste leveranciers van Cloud computing en IT Services van Nederland. Internedservices gelooft dat organisaties nog succesvoller kunnen worden met de mogelijkheden die IT biedt en wil haar klanten en partners actief meenemen naar het beste wat de industrie te bieden heeft. Dit doet Internedservices door premium Cloud & IT-services op abonnementsbasis te bieden. Performance, kwaliteit en service staan hierbij voorop. Internedservices vertaalt de behoeften van organisaties naar drie oplossingen: Managed Hybrid Cloud, de DeskHub solution voor werkplekken uit de Cloud en CrossNet voor het veilig en eenvoudig managen van networking en connectiviteit.  Internedservices heeft een drievoudige ISO-certificering (9001, 27001 en 20000) een ISAE 3402 type II accreditatie en beschikt over PCI-DSS compliant en ISO-14001 gecertificeerde datacenters. Kijk voor meer informatie op: https://www.internedservices.nl

 

For English version click here >