Internedservices sponsort en streamt Serious Request 2014

serious_request

Internedservices, Nederlands marktleider in Cloud computing en IT Services, levert Serious Request ook dit jaar het platform om het evenement in 360 graden beelden via internet uit te zenden. De provider zet voor het derde jaar op rij kosteloos haar Managed Hybrid Cloud in voor de actie.

Dankzij deze oplossing kan Serious Request het aantal gelijktijdige online bezoekers onbeperkt voorzien van de online uitzending van het evenement. De organisatie van Serious Request verwacht dit jaar meer dan 700.000 bezoekers op locatie en een veelvoud aan online bezoekers. In 2013 bracht de actie meer dan 12 miljoen euro op.

Onbeperkte capaciteit

Jan Willem des Tombe, chief executive officer van Internedservices is erg enthousiast over de actie: “Internedservices staat 100% achter de doelen en acties van Serious Request. Het is voor ons een grote eer dat we voor het derde jaar op rij met onze partner YellowBird dit evenement ook een beetje mede mogelijk mogen maken. Ook geeft dit ons de kans om de kracht van onze Managed Hybrid Cloud te kunnen demonstreren. Wij zetten ons onvoorwaardelijk in om ervoor te zorgen dat de online uitzendingen van Serious Request een groot succes worden”.

 

Over KPN Internedservices

Internedservices BV (IS) behoort tot de grootste leveranciers van Cloud computing en IT Services van Nederland. Internedservices gelooft dat organisaties nog succesvoller kunnen worden met de mogelijkheden die IT biedt en wil haar klanten en partners actief meenemen naar het beste wat de industrie te bieden heeft. Internedservices vertaalt de behoeften van organisaties naar drie oplossingen: Managed Hybrid Cloud, de DeskHub solution voor werkplekken uit de Cloud en CrossNet voor het veilig en eenvoudig managen van networking en connectiviteit. Internedservices heeft een drievoudige ISO-certificering (9001, 27001 en 20000) een ISAE 3402 type II accreditatie en beschikt over PCI-DSS compliant en ISO-14001 gecertificeerde datacenters. Internedservices werkt voor toonaangevende opdrachtgevers zoals Avenade, Corus, Dela, KPN, Mitsubishi, New York Pizza, Rijksoverheid, Vacanceselect en Zoover.nl

  • U ontvangt geen spam, daar houden we zelf ook niet van.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.