KPN Internedservices wint Cloud Service Provider of the Year award

KPN Internedservices is op het jaarlijkse Dell EMC Partner Event de winnaar geworden van de Cloud Service Provider of the Year award. Met name de geselecteerde doelgroepen en de door KPN Internedservices ontwikkelde propositie voor Azure Stack viel bij Dell EMC in de smaak.

KPN Internedservices wint Cloud Service Provider of the Year award

Het Dell EMC Forum is een evenement voor IT professionals. Partners verkrijgen nieuwe inzichten en ontdekken strategieën en oplossingen die IT-innovatie bevorderen, de mobiliteit van de workforce vergroten en risico’s verminderen in het digitale tijdperk.

KPN Internedservices en Dell EMC werken al jaren intensief samen en Robin Scholten, CEO van KPN Internedservices, is dan ook verheugd met deze award. “We bouwen al gedurende lange tijd aan een succesvolle relatie. Ik ben erg trots de award voor Cloud Service Provider van het jaar in ontvangst te mogen nemen. Onze gezamenlijke inzet om met Azure Stack de markt te betreden wordt gewaardeerd en dat geeft nog meer motivatie om klanten mee te nemen naar het beste dat de industrie te bieden heeft.”

Azure Stack

Microsoft Azure Stack is het cloudplatform dat de mogelijkheid geeft Azure-diensten af te nemen vanuit een KPN Internedservices en/of vanuit een eigen datacenter. Ook kan Azure Stack volledig hybride worden geleverd in combinatie met de publieke variant van Azure.

Azure Stack is het eerste en vooralsnog enige hybride cloudplatform dat werkelijk consistent is met een gerenommeerde public cloud. Kennis en tooling zijn hetzelfde, er is geen nieuwe investering nodig.