Verlenging Microsoft Azure partnercontract

IS Group B.V. (Internedservices), een dochteronderneming van Koninklijke KPN N.V. (‘KPN’) ondertekende recent het derde Microsoft Azure partnercontract op rij. Hiermee intensiveren de twee bedrijven hun samenwerking.

azure-partnercontract-verlenging-blog

Zakelijke flexibiliteit

Menig organisatie maakt tegenwoordig gebruik van de cloud om zakelijke flexibiliteit te vergroten. Microsoft benadert de cloud met Azure als een hybride-model waarin infrastructuur, applicaties en de gebruikers samenkomen. Jan Willem de Tombe, CEO van Internedservices: “Bij Internedservices geloven we dat goed georganiseerde IT het verschil maakt tussen succes en falen. Daarom nemen we onze klanten en partners actief mee naar het beste dat IT te bieden heeft, en bieden we hen premium IT & Cloud oplossingen op abonnementsbasis die geen investeringen vereisen. Microsoft Azure past uitstekend in deze filosofie.”

Doordat Internedservices één van de eerste partijen was in de Nederlandse markt die Azure volledig adopteerde, heeft de IT-dienstverlener een ruime voorsprong genomen als het gaat om hybride cloud-omgevingen op basis van deze technologie. Paul Muller, Manager Alliances & Business Development bij Internedservices: “Onze expertise ligt in het combineren van de private, hosted en public cloud en integraties met bijvoorbeeld Office 365 en applicaties die we op het Azure-platform laten landen. Hiermee voorzien we organisaties al jaren van een solide en innovatieve IT-infrastructuur.”

Gezamenlijke investering in de toekomst

De jarenlange samenwerking tussen Microsoft en Internedservices is inmiddels uitgegroeid tot een echt partnership en gaat verder dan die van zomaar een leverancier – klantrelatie. De twee bedrijven investeren gezamenlijk in de dienstverlening die Internedservices levert op basis van Microsoft technologie. Muller: “Met het Azure Managed Services portfolio ontzorgen wij onze klanten en bieden we een solide dienst voorzien van hoogwaardige SLA, ongeacht of deze in Nederland of op basis van Azure in onder meer Noord-Amerika, Azië of Australië geleverd wordt. In alle gevallen door Internedservices ingericht en centraal beheerd door onze Azure experts.”

De verlenging van het Azure partnercontract intensiveert de banden tussen beide partijen en garandeert de verdere groei van Azure binnen het dienstenportfolio van Internedservices. “Internedservices is een voorloper waar het gaat om het adopteren van Microsoft technologieën. Ik kijk uit naar wederom een vruchtbare samenwerking en heb er alle vertrouwen in dat wij onze diensten hiermee verder kunnen ontwikkelen tot een model voor de toekomst.” concludeert des Tombe.