Microsoft lanceert selectietool voor keuze juiste cloudpartner

Microsoft lanceert Cloudstanding.nl, een online tool om de keuze voor de juiste cloud-partner te vergemakkelijken. Cloudstanding partners zijn exclusief door Microsoft geselecteerde cloud providers die u zorgeloos naar de cloud helpen met een stap-voor-stap aanpak, hoogstaande kennis en de beste hybride technologie.

cloudconnect-naar-de-cloud

Cloudpartners verschillen onderling. Dat is prettig, want dat houdt in dat u een weloverwogen keuze kunt maken voor de partij die het beste past bij uw organisatie. Wij schreven eerder dat het best een uitdaging is om een cloudleverancier te vinden die aan alle wensen en eisen van uw organisatie voldoet. Maar het selecteren van de juiste cloudleverancier is een cruciale stap in de transitie naar de cloud en verdient dus de juiste aandacht.

Selecteer de juiste cloudpartner

Maak tijd voor een gedegen leveranciersselectie en bereid deze stap goed voor. Welke criteria zijn voor u echt belangrijk? Welke harde eisen heeft u? Wat verwacht u van uw leverancier als het gaat om beschikbaarheid, service, ISO-certificeringen, strategie, branchekennis, referenties, etc.

Met cloudstanding.nl maakt u een keuze tussen providers die bewezen werken met de beste professionals, eersteklas technologie en hoogstaande kennis om uw onderneming naar de cloud te begeleiden.

Hybrid cloud

Door bedrijfs & productiviteitsapplicaties, werkplekken en andere toepassingen in een hybrid cloud-omgeving te plaatsen kunnen teams flexibeler werken, waar ze maar willen, op elk gewenst moment en met elk gewenst apparaat. Hybrid cloudoplossingen bieden extreme flexibiliteit, schaalbaarheid en zekerheid voor elk type onderneming. Het is dé oplossing om data en applicaties naadloos te laten samenwerken, onafhankelijk van de locatie. Of deze nu on-premise, in ons datacenter of in de Azure Cloud van Microsoft aanwezig zijn.

Elke manier van werken kan naar de cloud worden gebracht, en afhankelijk van de wensen en eisen worden uitgevoerd waar deze het beste tot zijn recht komt, ongeacht de techniek. Met alle voordelen van Cloud computing, zoals schaalbaarheid, kostenbesparingen en flexibiliteit.

Meer weten over de cloud?

whitepaper-cloud-cover-omslag-small

Wellicht bent u nog niet zover om een keuze voor een partner te maken. Bent u benieuwd welke stappen er precies genomen moeten worden voor een succesvolle cloud-onboarding? Vraag dan direct onze gratis whitepaper ‘In 7 stappen succesvol naar de cloud‘ aan.

Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt ‘m direct in uw mailbox.