Internedservices is eerste Microsoft Cloud Solutions Provider

Office 365 in combinatie met desktop-as-a-Service, lokale support en service levels. Internedservices, Nederlands marktleider in cloud computing en IT Services treedt als eerste service provider toe tot het wereldwijde Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) programma. 

is_group_-_microsoft_cloud_solution_provider_-_600x250

HYBRIDE CLOUD WERKPLEK

Het CSP programma stelt Internedservices in staat om de software van Microsoft, zoals het populaire Office 365, te combineren met haar eigen desktop-as-a-service platform DeskHub. Daarmee biedt DeskHub een zeer complete, hybride werkplek tegen aantrekkelijke voorwaarden. Klanten van Internedservices kunnen met 1 druk op de knop een complete werkplek beschikbaar maken of weer uitzetten; zonder investeringen vooraf. In de samenwerking fungeert Internedservices voor klanten en partners als contractpartij en draagt zorg voor de implementatie en beheer van de software. Gebruikers kunnen bij Internedservices terecht voor support.

HET BESTE WAT IT TE BIEDEN HEEFT

Jan Willem des Tombe, chief executive officer van Internedservices is enthousiast over het CSP programma:” dit nieuwe programma past perfect bij de overtuiging van Internedservices dat organisaties nog succesvoller kunnen zijn met de juiste inzet van IT. Internedservices neemt haar klanten actief mee naar het beste wat de industrie te bieden heeft. Wij leveren premium cloud en IT services op abonnementsbasis; zonder investeringen vooraf. Met de integratie van Office 365 is onze propositie nog completer voor onze klanten en partners”.

MICROSOFT CLOUD OS STRATEGIE

“In de huidige tijd waar cloud en mobiliteit steeds belangrijker worden ontstaat een nieuwe rol voor service providers. Internedservices is hier een mooi voorbeeld van. Door Integratie van private, hosted en publieke Azure cloud platformen en toepassingen kan bestaande IT beter en sneller presteren. Met het CSP programma is Internedservices nog beter in staat om IT diensten te leveren met optimale controle, beveiliging en continuïteit”, aldus Isabel Moll, business group lead server en cloud platforms bij Microsoft.

  • U ontvangt geen spam, daar houden we zelf ook niet van.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.