Office 365 met volledige technische ondersteuning

Internedservices – Nederlands marktleider in cloud computing en IT-services – biedt nu Microsoft Office 365 aan met volledige begeleiding naar de cloud en 24/7 gebruikersondersteuning. 

banner-office365

De cloud-begeleiding en 24/7 helpdesk voor Microsoft Office 365 zijn een verdere uitbreiding van het ‘as-a-service’ cloud-aanbod van Internedservices, dat zakelijke gebruikers helpt om hun IT succesvol naar de cloud te verhuizen. In tegenstelling tot de bestaande Office 365-dienst van Microsoft gaat de klant een overeenkomst aan met Internedservices en kan de oplossing worden gecombineerd met de andere services en solutions die Internedservices biedt. Hiermee gaat Internedservices veel verder in het ontzorgen van de klant dan bij de standaardoplossing van Office 365 het geval is.

In één dag je werkplekken in de cloud, zonder eigen IT-capaciteit en investeringen

Jan Willem des Tombe, CEO van Internedservices: “Het merendeel van de organisaties in Nederland is bezig de stap naar de cloud te maken, maar niet iedereen beschikt over de technische capaciteit en expertise om deze stap snel en adequaat te kunnen zetten. Daarom bieden wij onze klanten premium cloud en IT-services op abonnementsbasis. Microsoft Office 365 past daar uitstekend in. Met onze service-, migratie-, beheer- en supportdienstverlening maken we het verschil en helpen we organisaties succesvol gebruik te maken van de voordelen die de cloud biedt. Je brengt je werkplekken letterlijk binnen één dag in de cloud, zonder eigen IT-capaciteit en investeringen vooraf. En je kunt je abonnement per maand opzeggen, dat vinden wij van deze tijd.”

Volledige ontzorging van clouddiensten voor bedrijven

“Met deze innovatieve propositie vervult Internedservices opnieuw een concrete behoefte uit de markt: het volledig ontzorgen van organisaties bij het naar de cloud brengen van hun werkplekken”, aldus Isabel Moll, Lead Cloud & Enterprise Platforms Microsoft. “Internedservices heeft als eerste Cloud Solutions Provider in Nederland duidelijk de trend gezet naar cloud ‘as-a-service’ voor diverse diensten op cloud-platformen zoals Microsoft Office 365 en Microsoft Azure.”

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 biedt diverse programma’s voor optimaal samenwerken thuis, onderweg en op kantoor. Gebruikers beschikken over alle vertrouwde functionaliteiten van het Office-pakket met extra tools, zoals online vergaderen, e-mail en agenda.

Microsoft Cloud Solution Provider Programma (CSP)

De samenwerking tussen Internedservices en Microsoft komt voort uit het in 2014 geïntroduceerde Microsoft Cloud Solution Provider programma (CSP). Dankzij het CSP-programma kan Internedservices clouddiensten zoals Microsoft Office 365 verrijken met haar eigen services en solutions en aanbieden aan eindklanten.

Over Internedservices

Internedservices BV (ISG) behoort tot de grootste leveranciers van cloud computing en IT-services van Nederland. Internedservices gelooft dat organisaties nog succesvoller kunnen worden met de mogelijkheden die IT biedt en wil haar klanten en partners actief meenemen naar het beste wat de industrie te bieden heeft. Dit doet Internedservices door premium cloud- & IT-services op abonnementsbasis te bieden. Performance, kwaliteit en service staan hierbij voorop. Internedservices heeft een drievoudige ISO-certificering (9001, 27001 en 20000), een ISAE 3402 type II accreditatie en beschikt over PCI-DSS compliant en ISO-14001 gecertificeerde datacenters. Kijk voor meer informatie op: https://www.internedservices.nl

> Alle informatie over de Office 365 pakketten