Programma Internedservices op Storage Expo 29 en 30 oktober

Onder het genot van een heerlijk kopje verse koffie met onze professionals en partners in gesprek over interessante Cloud & IT-onderwerpen? Wij hebben een mooi programma voor u samengesteld waarbij we de volgende onderwerpen uitlichten:

storage-expo-banner

Woensdag 29 oktober 2014

09:00 – 12:30 uur:
De voordelen voor u van ons Virtual Network – Internedservices & Telindus

Naast de virtualisatie van servers worden ook netwerkcomponenten zoals firewalls, switches en loadbalancers virtueel. Dit biedt een scala aan voordelen. Niet alleen vanwege het flexibel inzetten van capaciteit, maar vooral ook vanwege de optimale performance. Bent u benieuwd wat deze nieuwe mogelijkheden voor uw bedrijf kunnen betekenen? Kom langs op de stand voor meer informatie.

13:30 – 17:00 uur:
DDoS Mitigation en Web Application Firewalling – Internedservices & Incapsula

Beveiliging van websites en applicaties is heel belangrijk en zal de komende jaren een steeds groter issue worden. De schade die een aanval of inbraak kan veroorzaken is in potentie enorm. We gaan, in samenwerking met Incapsula, graag in gesprek over een cloud-gebaseerde DDoS Mitigation service en Web Application Firewall. Hoe werkt het en waartegen bent u precies beschermd?

Donderdag 30 oktober 2014

09:00 – 12:30 uur:
Cloud-based beveiligings- en IT-compliance-oplossingen – Internedservices & Alert Logic

De oplossingen van Alert Logic en Internedservices stellen klanten in staat om online bedreigingen te detecteren en te herkennen. Zwakke punten in de beveiliging van IT omgevingen kunnen worden geëlimineerd en beschikbare log data geanalyseerd. Op basis hiervan worden bruikbare management rapportages opgesteld. Kom langs op de stand voor meer informatie.

13:30 – 17:00:
Flexibele capaciteit, betaald naar verbruik – Internedservices & Cloud Cruiser

Internedservices heeft een volledig flexibel platform ontwikkeld waarbij klanten, indien gewenst, zelfstandig capaciteit kunnen bijschakelen of juist kunnen uitzetten. U betaalt dus alleen de gebruikte capaciteit. Wij bieden eenzelfde mogelijkheden op het Microsoft Azure platform. Dat we dit zo exact kunnen afrekenen wordt mogelijk gemaakt door Cloud Cruiser. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij verkennen graag met u de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Gratis toegangskaarten tot de StorageExpo?

U kunt via Internedservices gratis toegangskaarten aanvragen. Op deze pagina vult u uw gegevens in, waarna de bewijzen naar u worden gemaild.

Tot ziens op de Storage Expo in de Jaarbeurs Utrecht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.