Kom ook naar de TechDays op 12 en 13 oktober!

KPN Internedservices zal als Gold Sponsor aanwezig zijn op de Microsoft TechDays 2017 in de RAI Amsterdam. TechDays is hét industrie-evenement voor iedereen met een passie voor technologie in Nederland.

techdays-2017

TechDays is een 2-daags topevenement voor developers en ops- of data-engineers die werken met de bekendste Open Source en Microsoft technologieën. Je maakt kennis met beproefde én nieuwe mogelijkheden om de ontwikkeling, implementatie en het beheer van applicaties op grote schaal te verbeteren en te versnellen. Op TechDays zie je welke processen, tools en technieken de wereld van IT transformeren.

Passie voor technologie

Omring jezelf met bekende en nieuwe namen uit de industrie en ga in gesprek met de vele bezoekers. Be part of the action! TechDays is niet alleen een inspirerende plek voor bezoekers maar ook dé plek om je bedrijf te presenteren en te netwerken. Op TechDays 2017 is het nieuwste op het gebied van technologie en development te vinden.

In verschillende keynotes komen industry experts aan het woord om jou de nieuwste ontwikkelingen bij te brengen. Zij zullen bevestigen dat je een geweldige job hebt waar nog waanzinnig veel in te ontdekken is.

Registreren voor TechDays 2017

Via onderstaande button kom je bij de registratiepagina van TechDays 2017 en kun je kiezen voor een dag of een passe-partout voor twee dagen.

Ik wil ook naar TechDays 2017