Ter Haak Group kiest voor de toekomst in de cloud

Het Amsterdamse familiebedrijf Ter Haak Group heeft in Internedservices een nieuwe partner gevonden voor de levering van IT-diensten. Het havenbedrijf kiest voor een omgeving waarin de drie solutions DeskHub, CrossNet en Managed Hybrid Cloud zijn opgenomen.

Ter Haak Group & KPN Internedservices

Uitdaging

Een bekende uitdaging: de lokale infrastructuur is jaren geleden opgezet en inmiddels verouderd. De ondersteuning voor de destijds gekozen producten komt te vervallen waardoor de continuïteit niet meer gegarandeerd kan worden. Ook de Ter Haak Group liep tegen dit probleem aan.

Aan Internedservices werd gevraagd mee te denken aan een betrouwbare en toekomstbestendige oplossing. Tijdens het designproces is gekozen voor een hybride implementatie van diverse standaard- en maatwerkproducten van Internedservices.

Oplossing

Zo wordt voor het presenteren van een werkplek gebruik gemaakt van de DeskHub Hosted Desktop infrastructuur waarmee toegang wordt gegeven tot servers die gehost worden op Managed Hybrid Cloud. Tenslotte wordt voor het koppelen van de verschillende vestigingen van de Ter Haak Group een CrossNet MPLS/VPN gerealiseerd waar een glasvezelverbinding in wordt ondergebracht.

Toekomst

Richard ter Haak, directeur van de Ter Haak Group, kiest met de samenwerking met Internedservices duidelijk voor de toekomst. “We waren op zoek naar een nieuwe IT-partner omdat een gedeelte van onze IT-omgeving gedateerd is. In Internedservices vinden we de partij die ons op alle vlakken uitstekend kan bijstaan. Ik heb dan ook alle vertrouwen in een goede en langdurige samenwerking.”

Brian Kubatz, Senior Cloud Business Advisor bij Internedservices, is blij een totaaloplossing te kunnen bieden voor de Ter Haak Group: “De keuze verbindt onze drie solutions met elkaar. Omdat deze combinatie zich al vaker heeft bewezen, kan ik gerust stellen dat de Ter Haak Group de best mogelijke stap in de toekomst heeft gezet.”

  • U ontvangt geen spam, daar houden we zelf ook niet van.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.