Wat heeft Office 365 dat Office 2013 niet heeft?

Het verschil tussen Office 365 en Office 2013 is u waarschijnlijk bekend; 2013 is onderdeel van sommige Office 365 pakketten en ook beschikbaar als losstaand product. Toch vragen veel gebruikers zich af: wat heeft Office 365 dat niet terug te vinden is in Office 2013?

Office 365 is een dienst. In dit bericht zullen we aandacht besteden aan de mogelijkheden van Office 365 die u niet terug zult vinden in Office 2013.

office-365-voordelen-blog

Mogelijkheden van de Cloud

Microsoft toont aan dat het met de lancering van nieuwe diensten uitgaat van het mobile-first en cloud-first principe. Nergens anders is dat duidelijker terug te vinden dan bij Office 365. Als u meerdere apparaten bezit, zoals de meesten van ons doen, kunt u Office 365 op al deze installeren, aanmelden met hetzelfde account en genieten van een naadloze overgang tussen devices. Office 365 biedt doorgaans vijf installaties per business account.

Voorbij zijn de dagen van het installeren van trage en grote updates; met Office 365 zullen eindgebruikers het niet eens merken wanneer de software is bijgewerkt. Office 2013 programma’s worden automatisch up-to-date gehouden als ze onderdeel zijn van een Office 365 abonnement.

OneDrive for Business is ook een belangrijk onderdeel van Office 365, één dat gebruikers voor lief nemen. Maar het is nog niet zo lang geleden dat het gebruik van Office gelimiteerd werd door de ruimte die op een server aanwezig was. En die server werd door meerdere collega’s gebruikt waardoor hij snel vol kon raken. Cloud-opslag is cruciaal.

Extra opties en functionaliteit

Hoe zit het met Delve, Sway, Yammer en alle andere toffe nieuwe opties en tools die de Office teams op regelmatige basis introduceren? Veel van deze opties zijn browser-gebaseerd en alleen een onderdeel van Office 365. Terwijl nieuwe functies (zoals real-time samenwerken in Office 2016) ook toegevoegd worden aan de desktopsoftware, zijn de meeste extra’s enkel te vinden in uw internetbrowser omdat deze online te vinden zijn. Nog meer onderdelen die Office 365 biedt en die u niet zult vinden met enkel een Office 2013 programma op uw computer.

De opties voor de IT-beheerder in Office 365 zijn een grote upgrade ten opzichte van het verleden en laten de administrator meer controle uitvoeren dan ooit tevoren.

Terwijl Office 2013 nog steeds een waardevol onderdeel is van de Office-suite – er zijn business cases te noemen voor het gebruik ervan zonder een Office 365 abonnement – zijn wij er zeker van dat er meer functies enkel voor Office 365 zullen blijven worden toegevoegd zolang de dienst zich blijft ontwikkelen.

Twee maanden gratis proberen

Het is mogelijk om Office 365 gratis 2 maanden uit te proberen. Geniet tijdens deze periode van de voordelen die de dienst voor uw organisatie kan hebben en ontdek de toegevoegde waarde van Nederlandse support. Via een online FAQ, telefonisch of per e-mail.

Kies uw pakket en ontvang 2 maanden gratis Office 365