E-Business en Media

U wilt 24/7 beschikbaarheid, optimale prestaties en veiligheid voor uw (e)business. Of het nu gaat om het hosten van een high-traffic website, het opvangen van piekmomenten (zoals bij kerstdrukte of marketingacties), het koppelen van back-offices met ERP systemen of het verhogen van uw conversie; de branche-experts van KPN Internedservices kunnen u helpen om het maximale uit uw business te halen. Op basis van uw wensen en business case ontwikkelen we samen met uw team een optimale hostingoplossing.

 • “Wij kiezen voor Internedservices om de goede dienstverlening en kwaliteit.”

  – Philippe Vorst, Directeur New York Pizza (r)

 • E-commerce

  Als e-commerce bedrijf bent u afhankelijk een stabiele en snelle internet verbinding. Als u offline bent loopt u gelijk omzet mis. U bent op zoek naar garantie; Garantie dat u altijd online bent en uw gebruikers snel uw website kunnen benaderen. Doordat Internedservices veel ervaring heeft op het gebied van e-commerce IT services kunnen wij u optimaal helpen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw IT en kunt u zorgeloos verder met waar u goed in bent.

  Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
 • Online dienstverlening

  Uw onderneming is afhankelijk van internet en een snelle verbinding. Al uw zaken zijn online en daarom bent u op zoek naar zekerheid. De zekerheid dat u altijd online bent en dat uw gebruikers altijd van uw dienstverlening gebruik kunnen maken. De keuze voor een partner met verstand van zaken en jarenlange ervaring helpt bij het bereiken van dit doel. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw IT en kunt u verder met waar u goed in bent. Internedservices is zo’n partner.

  Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
 • Creative Agencies

  Als bedrijf dat afhankelijk is van bedrijfskritische applicaties bent u op zoek naar garantie. Garantie dat u altijd en overal toegang heeft tot uw applicaties en gegevens maar ook dat deze optimaal beveiligd zijn. Doordat Internedservices veel ervaring heeft op het gebied van creative agencies & IT services kunnen wij u optimaal helpen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw IT en kunt u zorgeloos verder met waar u goed in bent.

 • Media

  Stel u voor dat u tijdelijk geen verbinding heeft. U kunt niet bij uw bestanden en gegevens en uw klanten kunnen u niet benaderen. Bij Internedservices hoeft u daar zich geen zorgen over te maken. Wij zijn een van de weinige cloud providers die u 100% uptime kan bieden. Internedservices heeft veel ervaring op het gebied van Media & IT services, daarom kunnen wij u optimaal helpen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw IT en kunt u zorgeloos verder met waar u goed in bent.

  Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
 • E-business hosting

  Bij Internedservices weten we hoe belangrijk business continuity en groei voor u zijn. U wilt 24/7 open zijn, en de garantie hebben van een snelle, betrouwbare en veilige omgeving die een goede user experience garandeert. Bovendien wilt u dat het platform gereed is voor een verdere groei; seizoenspieken en sterke autonome groei moeten eenvoudig opgevangen kunnen worden. De specialisten van Internedservices kennen uw branche en de uitdagingen daarin. Samen met uw team bekijken we welke hostingoplossing het beste aansluit bij uw wensen en business case. Daarbij kunt u rekenen op de beste cloud solutions en specialisten. Omdat u eenvoudig op- en afschaalt en alleen betaalt voor wat u gebruikt, groeit uw IT-capaciteit mee met uw bedrijf, net als uw kosten. Dat vinden wij van deze tijd. Net als de perfecte service, drievoudige ISO-certificering en 24/7 support waar u op kunt rekenen.

 • High traffic websites

  Of het nu gaat om marketingcampagnes, websites met sterke seizoenpieken of complexe multimedia. U wilt te allen tijde de wisselingen in bezoekersaantallen kunnen opvangen en uw bezoekers een perfecte user experience geven. Een multimediale campagne moet perfect kunnen verlopen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de technische beperkingen. De specialisten van Internedservices kunnen u helpen om uw omgeving optimaal in te richten. Uiteraard kunt u daarbij rekenen op de beste security (data in Nederland), service en SLA’s. Ons expert team kent uw branche en kan samen met uw team slimme oplossingen ontwikkelen die ervoor zorgen dat uw omgeving optimaal presteert.

60% van de bedrijven ziet een toekomst in de hybrid cloud

60
 • Private, public of hybrid?

  U kunt tegenwoordig kiezen uit verschillende typen cloud, zoals private, public of hybrid. Maar wat is de nu de beste keuze voor uw situatie? Veel organisaties willen de infrastructuur voor bedrijfskritische applicaties niet delen met anderen. Grip houden op de eigen data en controle hebben over de locatie en het eigendom van data zijn belangrijk bij de keuze voor een private cloud.

  Aan de andere kant biedt de public cloud meer flexibilteit tegen lagere kosten (betalen naar gebruik). De hybrid cloud biedt u het beste van 2 werelden. U kunt zelf de ideale mix bepalen en kiezen welke bedrijfsprocessen en applicaties u waar wilt laten draaien.

 • Hybrid cloud met Microsoft Azure

  Microsoft Azure is een wereldwijd public cloud platform dat hoogwaardige prestaties, hoge schaalbaarheid en hybride mogelijkheden voor het verbinden met een private cloud en/of on-premise infrastructuur biedt. Internedservices heeft – als eerste Hosted Service Provider voor Azure in Nederland – de juiste implementatie-expertise om u succesvol in de hybrid cloud te brengen; een naadloos samenspel tussen de servers van uw bedrijf (indien aanwezig), het Managed Hybrid Cloud en de oneindige capaciteit en de bouwblokken van Microsoft Azure, de leidende public cloud.

Bekijk wat de hybrid cloud voor uw bedrijf kan betekenen (video)

 • De juiste kennis en referenties

  Internedservices kent als grootste onafhankelijk cloudprovider in Nederland de specifieke behoeften van publiekrechtelijke organisaties. Onze experts zijn in staat die behoeften samen met u passend in te vullen en antwoorden te vinden op uw uitdagingen. Met 20 jaar ervaring en duizenden referenties is geen case meer nieuw voor ons. Uniek in onze aanpak is dat wij meedenken en innoveren met onze klanten en werken vanuit een heldere en bewezen aanpak.

   

 • Veilig, betrouwbaar en integer

  Internedservices begrijpt het belang van veiligheid, betrouwbaarheid en integriteit van uw data. De maatregelen die Internedservices hiervoor treft zijn erop gericht deze veiligheid te borgen. De maatregelen worden dan ook ieder jaar getoetst middels ISO 27001, ISO 9001, ISAE 3402 en sinds begin 2015 tevens conform de NEN 7510 auditnorm. Daarnaast zijn de datacenters van Internedservices gecertificeerd conform ISO 14001 en voldoet de omgeving van Internedservices aan de BIR-, VIR- en NCSC- richtlijnen.

  ISO 27001:2013 ISO 9001:2008 ISO 20000 ISAE 3402 NEN 7510

 • Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

  Neem direct contact op met een van onze experts.

  Bent u enthousiast geworden over deze case en benieuwd hoe we dit voor uw organisatie kunnen realiseren? Bel ons dan op 088-4803000 of vul onderstaand formulier in, dan nemen we contact met u op.