Public sector

De publieke sector is bezig om de transitie naar de cloud te maken. Daar waar de centrale overheid steeds vaker cloudomgevingen centraliseert, besteden decentrale overheden en publiekrechtelijke organisaties steeds meer uit. Het voornemen is om in 2017 zoveel mogelijk cloud based te werken.

Het kunnen ondersteunen van websites, applicaties en infrastructuur (24/7), het ontwikkelen van kennis, het meegaan met cloud innovaties, en het voldoen aan ISO-certificeringen is steeds moeilijker om binnen de eigen organisatie te borgen. Een logische stap is het uitbesteden van de IT en/of cloud infrastructuur bij een externe partner die door de schaalgrootte wel aan deze eisen kan voldoen. Internedservices is zo’n partner. 

 • Ontwikkelingen in de zorg

  We zien dat zorginstellingen in toenemende mate gebruik maken van cloudtechnologie. Het biedt namelijk de mogelijkheid om kosten te besparen, snel toegang te hebben tot innovaties en het maakt het mogelijk om meer en efficiënter samen te werken. eHealth, oftewel het gebruik van internet bij het faciliteren van het zorgproces, is misschien wel de belangrijkste ontwikkeling van de laatste jaren.

 • Ontwikkelingen in het onderwijs

  De belangrijkste technologietrends in uw branche: business integration, onderwijs dataplatform, learning analytics, identity management, cloud, outsourcing en mobiele apps. Vele projecten zijn al succesvol uitgevoerd op basis van cloud technologie. De komende jaren zullen steeds meer onderwijsinstellingen en onderwijsgroepen overgaan tot complete of hybride vormen van on premise en cloud infrastructuren. Dit leidt tot meer flexibiliteit, betere dienstverlening en verlaging van de kosten.

 • De juiste kennis en referenties

  Internedservices kent als grootste onafhankelijk cloudprovider in Nederland de specifieke behoeften van publiekrechtelijke organisaties. Onze experts zijn in staat met u die behoeften passend in te vullen en antwoorden te vinden op uw uitdagingen. Met 20 jaar ervaring en duizenden referenties is geen case meer nieuw voor ons. Uniek in onze aanpak is dat wij meedenken en innoveren met onze klanten en werken vanuit een heldere en bewezen aanpak.

 • Veilig, betrouwbaar en integer

  Internedservices beseft het belang van zekerheid omtrent de veiligheid, betrouwbaarheid en integriteit van uw data. De maatregelen en faciliteiten die Internedservices hiervoor treft zijn allen gericht om deze veiligheid te borgen. De maatregelen worden dan ook ieder jaar getoetst middels ISO 27001, ISO9001, ISAE3402 en begin 2015 tevens conform de NEN7510 auditnorm. Daarnaast zijn de datacenters van Internedservices gecertificeerd conform ISO 14001 en voldoet de Cloud omgeving van Internedservices aan de BIR, VIR en NCSC richtlijnen. Meer over onze certificeringen.

 • Softwareleverancier?

  Internedservices is de ideale partner voor softwareleverancier die haar software als SaaS wil aanbieden aan organisaties binnen de overheid, zorg en onderwijs. Onze securityfaciliteiten, certificeringen en cloud portfolio bieden softwareleveranciers een stabiele basis om klanten een uitstekende SaaS-oplossing te leveren.

 • Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

  Neem direct contact op met een van onze experts.

  Bent u enthousiast geworden over deze case en benieuwd hoe we dit voor uw organisatie kunnen realiseren? Bel ons dan op 088-4803000 of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.