Educatieve instanties in de cloud

 • We leggen graag uit hoe Internedservices samen met u het onderwijs van morgen kan verzorgen

   

  Vertel mij meer

 • Clouddiensten voor het onderwijs

  De cloud biedt uitkomst bij de ondersteuning van administratieve processen, communicatie en samenwerking; denk hierbij aan e-mail, bestandsopslag en voorzieningen voor samenwerkende groepen van mensen.

  Om jongeren goed voor te bereiden op de arbeidsmarkt moeten ze competenties ontwikkelen waaraan behoefte is in de kennissamenleving. Clouddiensten in het onderwijs sluiten zeer goed aan bij het IT-gebruik van studenten en leerlingen.

  Clouddiensten zijn ‘any time, any place’ beschikbaar op ‘any device’. Daarmee zijn ze een belangrijke voorziening voor plaats- en tijdonafhankelijk leren.

 • “We moeten digitale geletterdheid hard aanpakken. We moeten alle mogelijkheden voor ondersteuning gebruiken. Ook pleit ik voor een versnelling van innovatie.

  Digitale technologie moet worden ingezet om het onderwijssysteem aan te passen aan de leerlingen.”

  Author's imageNeelie KroesVoormalig Europees commissaris voor Mededinging • Waarom Internedservices?

  Internedservices is een van de grootste Nederlandse aanbieders van IT- en cloud solutions. Opgericht in 1996 en door fusies en overnames gegroeid tot dé toonaangevende IT & Cloud Services Provider van Nederland.

  We zijn specialist op het gebied van managed hosting, online (hosted) werkplekken, security en connectiviteit. Onze 170 dedicated professionals werken elke dag aan één doel: succes realiseren voor onze klanten. Met 20 jaar ervaring en ruim 30.000 klanten begrijpen we de uiteenlopende IT-behoeften in de verschillende branches, ook die van onderwijzend Nederland.

 • Succesvol naar de cloud

  Iedere stap naar de cloud kent zijn eigen vraagstukken en aandachtspunten. Wij starten met praktische vragen die u uzelf kunt stellen voor u aan de tekentafel plaatsneemt. U leest over de ontwerpfase en het belang van uitgebreid testen. Ook gaan wij in op de periode die volgt na oplevering van de nieuwe omgeving. Wanneer de dagelijkse werkzaamheden worden gefaciliteerd vanuit de cloud, blijft u de omgeving toetsen aan uw eigen toekomstvisie en strategie.

  Na het succesvol doorlopen van alle stappen, bent u verzekerd van een cloud-omgeving die meegaat met de tijd en waarmee u de komende periode snel inspeelt op veranderingen in de markt.

  Download de whitepaper In 7 stappen naar de cloud
 • image wp cloud

Lees de laatste relevante blogberichten

 • managed hosting Internedservices-v3

 • Laat Internedservices uw platform beheren zodat u zich kunt focussen op uw eigen expertise

 • Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

  Neem direct contact op met een van onze experts.

  Bent u enthousiast geworden over deze case en benieuwd hoe we dit voor uw organisatie kunnen realiseren? Bel ons dan op 088-4803000 of vul onderstaand formulier in, dan nemen we contact met u op.