Publieke sector

De publieke sector is bezig om de transitie naar de cloud te maken. Daar waar de centrale overheid steeds vaker cloudomgevingen centraliseert, besteden decentrale overheden en publiekrechtelijke organisaties steeds meer uit. Het voornemen is om in 2017 zoveel mogelijk cloud based te werken.

Het kunnen ondersteunen van websites, applicaties en infrastructuur (24/7), het ontwikkelen van kennis, het meegaan met cloud innovaties, en het voldoen aan ISO-certificeringen is steeds moeilijker om binnen de eigen organisatie te borgen. Een logische stap is het uitbesteden van de IT en/of cloud infrastructuur bij een externe partner die door de schaalgrootte wel aan deze eisen kan voldoen. KPN Internedservices is zo’n partner. 

 • Zorg

  Als zorgverlener bent u voortdurend op zoek naar het antwoord op de vraag hoe zorgprocessen op slimme, doelmatige en kostenefficiënte wijze ingericht kunnen worden. Een optimale inzet van ICT in de zorg is daarbij noodzakelijk. Slimme inzet van ICT ontzorgt de zorg.

  Daarom zoekt u naar oplossingen die bijdragen aan het zorgproces. E-health, het gebruik van technologie ter ondersteuning of verbetering van de gezondheid en de gezondheidszorg, kan daarbij een rol spelen. Door bijvoorbeeld patiënten meer regie te geven over hun gezondheid, ook wel zelfmanagement genoemd, is het mogelijk vaker op afstand zorg te verlenen en de druk in de wachtkamer te verlagen. Slimme ICT die ontzorgt dus.

  Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
 • Public Cloud

 • Educatie

  De leerlingen van vandaag bepalen de arbeidsmarkt van morgen. Door op de juiste manier te innoveren zorgt u ervoor dat deze leerlingen klaar worden gestoomd voor de wereld van morgen. U wilt uw leerlingen het meeste bieden op het gebied van applicaties en software. Tegelijkertijd moet dit veilig gebeuren en aan alle wetten en regels voldoen maar ook een schaalbare en flexible oplossing zijn. Internedservices begrijpt dit maar al te goed.

  Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
 • Rijksoverheid

  Als overheidsinstelling bent u op zoek naar een platform dat u niet in de steek laat en aan alle eisen voldoet. Uptime, beveiliging en ISO-certificeringen zijn een aantal van de meest belangrijke eisen die u stelt aan uw ICT. Dit is vaak lastig te realiseren met een eigen infrastructuur en eigen servers. De logische stap is het uitbesteden van de IT-en/of Cloud- infrastructuur bij een externe partner die door schaalgrootte en jaren ervaring aan alle eisen kan voldoen. Internedservices is zo’n partner.

  Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
 • De juiste kennis en referenties

  Internedservices kent als grootste onafhankelijk cloudprovider in Nederland de specifieke behoeften van publiekrechtelijke organisaties. Onze experts zijn in staat die behoeften samen met u passend in te vullen en antwoorden te vinden op uw uitdagingen. Met 20 jaar ervaring en duizenden referenties is geen case meer nieuw voor ons. Uniek in onze aanpak is dat wij meedenken en innoveren met onze klanten en werken vanuit een heldere en bewezen aanpak.

 • Veilig, betrouwbaar en integer

  Internedservices begrijpt het belang van veiligheid, betrouwbaarheid en integriteit van uw data. De maatregelen die Internedservices hiervoor treft zijn erop gericht deze veiligheid te borgen. De maatregelen worden dan ook ieder jaar getoetst middels ISO 27001, ISO 9001, ISAE 3402 en sinds begin 2015 tevens conform de NEN 7510 auditnorm. Daarnaast zijn de datacenters van Internedservices gecertificeerd conform ISO 14001 en voldoet de omgeving van Internedservices aan de BIR-, VIR- en NCSC- richtlijnen.

    iso-27001-2013 iso-9001-2008 iso-2000 isea-3402 nen-7510

 • Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw instelling?

  Vraag het een van onze specialisten publieke sector

  Bent u enthousiast geworden over onze oplossingen en benieuwd hoe we dit voor uw instelling kunnen realiseren? Bel ons dan op 088-‑4803000 of vul onderstaand formulier in, dan nemen we contact met u op.