Zakelijke dienstverlening

Als zakelijke dienstverlener is het zaak mee te bewegen met marktontwikkelingen. In toenemende mate zijn ICT en internet een ‘enabler’ om efficiënter te werken, uw business te laten groeien en nieuwe markten aan te boren. De behoeften van uw klanten veranderen en zij stellen nieuwe eisen aan uw dienstverlening. Zakelijke dienstverleners met goed ingerichte IT zijn de laatste jaren keer op keer beter in staat gebleken in te spelen op veranderende klantbehoeften.

Branches binnen de zakelijke dienstverlening

 • Logistiek

  Als bedrijf in de logistieke sector bent u altijd “on the move” en uw business draait 24 uur per dag, 7 dagen per week. Uw IT moet aan dezelfde eisen voldoen. Waar u ook bent, uw IT moet altijd beschikbaar zijn en 24/7 blijven werken. KPN Internedservices kan dit voor u realiseren. Met onze uiteenlopende oplossingen kunnen wij in uw behoeften voorzien.

  Ik wil meer weten
 • Financiële dienstverlening

  Als bedrijf in de financiële dienstverlening bent u afhankelijk van uptime. Of het om uw werknemers gaat of om uw klanten: alle applicaties, websites en bestanden moeten altijd beschikbaar zijn. Stelt u zich voor dat u een dag niet bij uw gegevens en bestanden kunt. Dat levert veel stress op en kost bovendien een hoop geld. Internedservices garandeert als een van de weinige providers 100% uptime. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken en kunt u gewoon verder met waar u goed in bent.

  Ik wil meer weten
 • Advocatuur

  Als juridische organisatie bent u op zoek naar een platform dat u niet in de steek laat en aan alle eisen voldoet. Beveiliging, uptime en ISO-certificeringen zijn een aantal van de meest belangrijke eisen die u stelt aan uw ICT. Dit is vaak lastig te realiseren met een eigen infrastructuur en eigen servers. Veiligheid kan dan niet worden gegarandeerd en dat is juist wél wat u zoekt. U bent onder andere op zoek naar garantie dat alle gegevens veilig staan opgeslagen in Nederlandse datacenters. De logische stap is het uitbesteden van de IT-en/of Cloud- infrastructuur bij een externe partner die door schaalgrootte en jaren ervaring aan alle eisen kan voldoen. Internedservices is zo’n partner.

  Ik wil meer weten
 • Samen innoveren

  “Hoe faciliteer ik als zakelijke dienstverlener mijn klant die zoveel mogelijk online wilt doen?” “Hoe richt ik mijn interne processen efficiënter in?” Het zijn vragen die elk bedrijf in de zakelijke dienstverlening bezig houden. Daarbij spelen op de achtergrond ook vraagstukken over werkplekbeheer en het faciliteren van eigen medewerkers. Informatie moet altijd en overal beschikbaar zijn, zeker nu mobiel werken steeds normaler is geworden. Dit brengt echter wel weer nieuwe veiligheidseisen met zich mee.

 • De juiste kennis en referenties

  Internedservices kent als grootste onafhankelijk cloudprovider in Nederland de specifieke business-behoeften van bedrijven in de zakelijke dienstverlening. Onze experts zijn in staat met u die behoeften passend in te vullen en antwoorden te vinden op uw uitdagingen. Met 20 jaar ervaring en duizenden referenties is geen case meer nieuw voor ons. Uniek in onze aanpak is dat wij meedenken en innoveren met onze klanten en werken vanuit een heldere en bewezen aanpak.

 • “Wat mij betreft teken ik zo weer een 4-jaars contract met Internedservices!”

  – Roderick Voerman, Directeur 1DayFly.com

 • Software-as-a-service

  U wilt uw software ‘as a service’ beschikbaar maken voor uw klanten of uw saas-omgeving optimaliseren? Dan heeft u een omgeving nodig die optimaal presteert en garanties geeft over beschikbaarheid, schaalbaarheid en veiligheid. Zo’n omgeving kunt u zelf inrichten, maar zijn dit uw core competenties? Internedservices kan u helpen om de online prestaties en beschikbaarheid van uw business critical applications te maximaliseren en de groei van uw business te faciliteren. Kostenefficiënt en volledig secure en compliant (met data in Nederland). Lees ook de cases van Allsolutions en Van Spaendonck.

 • Secure, compliant en 24/7 support

  Internedservices kan u een hoge mate van veiligheid garanderen, onder meer door een drievoudige ISO-certificering, ISAE3402 Type II en PCI-DSS en ISO 14001 compliant datacenters. En uiteraard kunt u ook rekenen op 24/7 support van onze specialisten.

Bekijk wat hybrid cloud voor uw bedrijf kan betekenen (video)

60% van de bedrijven ziet een toekomst in de hybrid cloud

60
 • Private, public of hybrid?

  U kunt tegenwoordig kiezen uit verschillende typen cloud, zoals private, public of hybrid. Maar wat is de nu de beste keuze voor uw situatie? Veel organisaties willen de infrastructuur voor bedrijfskritische applicaties niet delen met anderen. Grip houden op de eigen data en controle hebben over de locatie en het eigendom van data zijn belangrijk bij de keuze voor een private cloud.

  Aan de andere kant biedt de public cloud meer flexibilteit tegen lagere kosten (betalen naar gebruik). De hybrid cloud biedt u het beste van 2 werelden. U kunt zelf de ideale mix bepalen en kiezen welke bedrijfsprocessen en applicaties u waar wilt laten draaien.

 • Hybrid cloud met Microsoft Azure

  Microsoft Azure is een wereldwijd public cloud platform dat hoogwaardige prestaties, hoge schaalbaarheid en hybride mogelijkheden voor het verbinden met een private cloud en/of on-premise infrastructuur biedt. Internedservices heeft – als eerste Hosted Service Provider voor Azure in Nederland – de juiste implementatie-expertise om u succesvol in de hybrid cloud te brengen; een naadloos samenspel tussen de servers van uw bedrijf (indien aanwezig), het Managed Hybrid Cloud en de oneindige capaciteit en de bouwblokken van Microsoft Azure, de leidende public cloud.

 • Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

  Neem direct contact op met een van onze experts.

  Bent u enthousiast geworden over deze case en benieuwd hoe we dit voor uw organisatie kunnen realiseren? Bel ons dan op 088-4803000 of vul onderstaand formulier in, dan nemen we contact met u op.