Logistiek

 • We leggen graag uit hoe Internedservices ervoor zorgt dat u 24/7 online bent.

  Vertel mij meer

 • Permanente beschikbaarheid van informatie

  Een cruciale voorwaarde in de logistieke sector is de beschikbaarheid van informatie over de locatie van pakketten of hun plek in het magazijn. Als er informatie ontbreekt of uw systemen tijdelijk offline zijn, ontstaat er een breuk in de keten en is het overzicht weg. In de praktijk staat veel van deze informatie nog bij een transportbedrijf op locatie. Met als gevolg dat het risico op downtime beduidend hoger is dan wanneer u vanuit de cloud werkt. In de cloud is uw informatie namelijk permanent beschikbaar. Wij helpen u graag naar de cloud zodat ook u altijd zorgeloos kunt verdergaan met waar u goed in bent.

  Een van de belangrijkste systemen van elk logistiek bedrijf zijn de specifieke Management Systemen, de applicaties waarin alle product- en transport informatie staat en wordt verwerkt. Vanuit de diverse locaties en transportmogelijkheden worden vaak verschillende management systemen gebruikt. Daarom is het uitermate belangrijk dat deze systemen naadloos aansluiten op uw ICT-omgeving. Internedservices biedt verschillende oplossingen die er samen voor zorgen dat u klaar bent voor de wereld van morgen. Bent u benieuwd hoe Internedservices dit ook voor u kan realiseren? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

 • “Europese bedrijven in het middensegment gaven aan dat een cloud-oplossing ze een kostenbesparing van meer dan 25 procent opleverde in vergelijking met een on-premise-oplossing. ”

  Author's imageSage research

 • Waarom KPN Internedservices?

  Internedservices is een van de grootste Nederlandse aanbieders van IT- en cloud solutions. Opgericht in 1996 en door fusies en overnames gegroeid tot dé toonaangevende IT & Cloud Services Provider van Nederland.

  We zijn specialist op het gebied van managed hosting, online (hosted) werkplekken, security en connectiviteit. Juist voor organisaties die online hun diensten verlenen is Internedservices de perfecte kandidaat. In de 20 jaar dat Internedservices bestaat, brachten wij al meerdere malen andere bedrijven in de logistieke sector succesvol naar de cloud. Met onze ruime ervaring kunnen wij ook uw organisatie optimaal helpen.

  > Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

 • Uptime en snelheid

  Uptime heeft tegenwoordig de hoogste prioriteit. Zorgen dat u 100% van de tijd online bent is een vanzelfsprekende eis van veel online bedrijven. U wilt zich geen zorgen hoeven maken om uptime, zodat u zich wél bezig kunt houden met de dingen waar u goed in bent. Internedservices is een van de weinige cloudproviders die met zekerheid durft te zeggen dat 100% uptime gegarandeerd kan worden. Daar kunt u op vertrouwen.

  Snelheid is minstens zo belangrijk als uptime. Om ervoor te zorgen dat u altijd zo snel mogelijk uw gegevens kunt inladen heeft u een IT provider nodig die dit voor u kan realiseren. U wilt dat uw applicaties perfect draaien en voor iedereen toegankelijk zijn. Als uw applicaties niet snel genoeg zijn kunnen uw processen vertraging oplopen, en tijd is geld. Zeker in de logistieke sector. Internedservices heeft verschillende oplossingen om ervoor te zorgen dat uw applicatie perfect draait.

 • Transitie naar cloud

 • kostenefficiënt naar de cloud

 • Kostenefficiënt naar de cloud

  Natuurlijk wilt u besparen op uw kosten. Maar kunt u daarnaast ook genieten van alle voordelen die de cloud biedt? Ja, bij Internedservices begrijpen we goed dat u zo kostenefficiënt mogelijk uw IT-diensten wilt afnemen. Daarom bieden wij u schaalbare en flexibele oplossingen, waardoor u alleen betaalt voor wat u gebruikt; op die manier houdt u de kosten onder controle en heeft u wel alle voordelen van de cloud.

  Door onze hybride oplossingen kunnen we optimale kostenefficiëntie bieden. Zo beheert u deels uw eigen cloud en doen wij voor u de rest. Uiteraard is deze oplossing ook volledig schaalbaar en erg flexibel. Als u meer wilt weten over onze Hybrid Cloud oplossingen klikt u hier.

Lees de laatste relevante blogberichten

 • Veiligheid, betrouwbaarheid en integriteit

  Internedservices begrijpt het belang van veiligheid, betrouwbaarheid en integriteit van uw data en die van uw klanten. De maatregelen die Internedservices hiervoor treft zijn erop gericht deze veiligheid te borgen. De maatregelen worden dan ook ieder jaar getoetst middels verschillende certificeringen en accreditaties, zoals ISO 27001, ISO 9001, ISAE 3402, PCI-DSS en sinds begin 2015 tevens conform de NEN 7510 auditnorm. Daarnaast zijn de datacenters van Internedservices gecertificeerd conform ISO 14001 en voldoet de omgeving van Internedservices aan de BIR-, VIR- en NCSC- richtlijnen.

  iso-27001-2013 iso-9001-2008 iso-2000 isea-3402 nen-7510

 • Internedservices biedt een breed pakket aan security services:

  • Anti-DDoS (Denial of Services)
  • IDS / IDP (Intrusion Detection Services)
  • Server certificaten
  • DigiD authenticatie voor websites
  • HSM (Hardware Security Module voor Server certificaten)
  • Firewalling (shared en dedicated)
  • Antivirus / anti-spam
  • Beveiligingsmaatregelen ISO 27001
  • Internedservices heeft 5 datacenters voor disaster recovery
  • Internedservices is een 100% Nederlands bedrijf
 • Public cloud

 • Het gemak van schaalbaarheid

  Schaalbaarheid is het sleutelwoord als het gaat om de IT-omgeving van een logistiek bedrijf. Als uw business groeit, heeft u IT nodig die met u mee kan groeien. Of u nu net begint of al jaren bezig bent, door de schaalbaarheid die Internedservices kan bieden groeit uw IT altijd met u mee. Heeft u in een rustige periode minder capaciteit nodig? Dan kunt u ook gemakkelijk downscalen. Op die manier heeft u een van de meest efficiënte cloud-oplossingen die er op de markt te vinden is.

ammeraal-logo simon-loos-logo ter-haak-logo

 • managed hosting Internedservices-v3

 • Internedservices bracht al eerder logistieke bedrijven naar de cloud.

 • Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

  Neem direct contact op met een van onze experts.

  Bent u enthousiast geworden over deze case en benieuwd hoe we dit voor uw organisatie kunnen realiseren? Bel ons dan op 088-4803000 of vul onderstaand formulier in, dan nemen we contact met u op.