Cloudscan Security

  • KPN Internedservices logo zwart

  • Online ondernemen is niet zonder gevaren. Waar moet u op letten?

    Tijd voor een goed gesprek!

Blijf op de hoogte

Met de continue ontwikkelingen op het internet en de mogelijkheden die dat biedt, nemen ook de gevaren toe. Cybercrime is slecht zichtbaar en voor u het weet zijn hackers al maanden bezig de belangrijkste informatie uit uw kritieke systemen te halen. Of er wordt social engineering toegepast om middels spear phising gegevens los te weken. Is dit nieuw voor u? Of u bent bekend met de terminologie maar heeft nog nog onvoldoende kennis van de mogelijke oplossingen?

Wij zitten klaar om met u het gesprek aan te gaan. Geheel vrijblijvend, zodat u weet waar u aan toe bent en welke stappen er genomen kunnen worden om uw online presence een veilige te laten zijn.

Wat houdt zo’n gesprek in?

Een van onze specialisten doorloopt met u een serie vragen om uw huidige omgeving in kaart te brengen. Zo krijgt hij een goed inzicht in de mogelijke uitdagingen die u te wachten staan. Er is ruimschoots de tijd om al uw vragen beantwoord te krijgen en uw zorgen kenbaar te maken.

Wellicht wilt u gebruikmaken van een proefperiode om een van de diensten te leren kennen, of is er eerst behoefte aan een diepgaander onderzoek? Laat het ons weten, dan gaan wij voor u aan de slag.

nyp

“Wij kiezen voor KPN Internedservices om de goede dienstverlening en kwaliteit.”

Philippe Vorst, Directeur New York Pizza

  • Ga vandaag nog het gesprek aan

    Eén van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met u op!

iso-9001-2008kopie60isae-3402kopie60 iso-2000kopie60 iso-27001-2013kopie60 nen-7510kopie60