POP3 instellen op Android Devices

Bij de velden waar u het support e-mailadres (support@ishelpdesk.nl) ziet kunt u uw eigen e-mailadres invoeren. Het wachtwoord is het wachtwoord dat u heeft ingesteld bij het aanmaken van het mailaccount. Als u het wachtwoord van uw e-mailadres niet meer heeft kunt u via Mijn.is.nl een nieuw wachtwoord instellen.

De POP3 server en poortnummers kunt u exact overnemen van de afbeeldingen. De SMTP server is de SMTP server van de aanbieder van uw telefoondienst. Als u via mijn.is.nl Authenticated SMTP heeft geactiveerd dan kunt de gegevens van mail.werkonline.nu gebruiken zoals hieronder vermeld.

Ga naar Settings -> Account -> Add account -> E-mail

android email account android add emailaccount

Kies voor POP3 Account. Vul vervolgens e-mailadres en wachtwoord in daarna de POP3 server (mail.werkonline.nu) en geef aan dat u poort 110 gebruikt.

android server settings android server settings 2

Vul de SMTP server in. De gegevens van uw SMTP server kunt u verkrijgen van de aanbieder van de telefoondienst. Als u Authenticated SMTP heeft geactiveerd kunt u ook mail.werkonline.nu gebruiken met “Security type” op “Geen” en poort 587, zoals in het onderstaande voorbeeld.

Stel uw synchronisatie instellingen in naar uw voorkeur.

android account options android account options

Geef het e-mailaccount een willekeurig naam (bijvoorbeeld: uw volledige e-mailadres) en geef de weergavenaam op. Dit is de naam die naast uw e-mailadres verschijnt bij de ontvanger.

Klik tenslotte op “Done” om het aanmaken van het mailaccount te voltooien.