IT Security

Veiligheid is voor ons een vast gegeven. Wij streven er dan ook naar om onze klanten optimaal bij te staan met het beveiligen van hun online gegevens.

Als het gaat om het waarborgen van uw (online) veiligheid heeft u een daadkrachtige, vooruitstrevende partner nodig. Met KPN Internedservices heeft u die daadkrachtige partner. Wij kiezen bewust voor de beste toepassingen in de markt op het gebied van virusbestrijding, zorgvuldig beheer en alle benodigde certificeringen. Zodat u zonder zorgen kan ondernemen.

 • is-security-egroot

 • Anti DDoS

  DDoS staat voor Distributed Denial of Service en houdt in dat heel veel computers (vanaf verschillende plekken op de wereld) een groot aantal verbindingsverzoeken doen naar een server. Doordat de desbetreffende server al die verzoeken dan in één keer moet verwerken wordt de server (en dus ook de website die op de server draait) erg traag en soms zelfs onbereikbaar.

  Meer over anti-DDoS-oplossingen
 • Content Delivery Network

  Het is bedrijfskritisch om uw website op topsnelheid te houden. Goede performance zorgt voor tevreden klanten en terugkerende opdrachten. Met een Content Delivery Network (CDN) optimaliseren we het laden zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit van de website.

  Meer over Content Delivery Networks
 • is-security-egroot

 • is-security-egroot

 • Web Application Firewall

  Webapplicaties zijn een belangrijk deel van uw business en een vitaal onderdeel van hoe klanten met u communiceren. Helaas kunnen webapplicaties hackers toegang geven tot uw data en website(s). Webapplicatie-aanvallen zijn een groot risico voor uw business. De gemiddelde website heeft 56 kwetsbaarheden en heeft 50% kans om meer dan 30 keer te worden aangevallen dit jaar.

  Meer over Web Application
 • Threat Manager

  Steeds meer bedrijven krijgen te maken met allerlei verschillende vormen van online bedreigingen. Uiteraard wilt u beschermd zijn tegen alle vormen van online bedreigingen zodat gevoelige informatie van uw organisatie geen gevaar loopt of u een tijd onbereikbaar bent. Met Threat Manager van Internedservices bent u 24/7 beschermd tegen online bedreigingen. Lees hier meer ->

  Meer over Threat Manager
 • is-security-egroot

 • is-security-egroot

 • Log Manager

  De Log Manager oplossing versimpelt het beveiligen van uw netwerk en hosting-omgeving en ondersteunt u bij compliance management. Log Manager is de perfecte tool om te onderzoeken waar eventuele security-incidenten hebben plaatsgevonden en geeft u de rapportage nodig voor uw compliance behoeften. Log Manager van Internedservices is een cloud-gebaseerde log management oplossing die is ontworpen om de complexiteit en kosten van het log managen te drukken.

  Meer over Log Manager

Lees de laatste blog berichten over IT Security