Anti-DDoS

 • Hoe werkt onze Anti-DDoS dienst?

  DDoS-aanvallen komen steeds vaker voor en er zijn veel verschillende vormen van DDoS-aanvallen. De Anti-DDoS dienst van Internedservices beschermt uw organisatie tegen deze aanvallen en voorkomt dat u onbereikbaar bent voor uw klanten. Als uw website met een aanval bedreigd wordt of zelfs daadwerkelijk aangevallen wordt, kan Internedservices de cloud-gebaseerde DDoS-bescherming snel implementeren.

  De oplossing is zeer kosteneffectief, vereist geen hardware- of software-installatie en kost u geen beheer-uren. De Anti-DDoS dienst beschermt uw website met behulp van collectieve kennis over DDoS-bedreigingen en met inbegrip van nieuwe en opkomende methoden. Deze informatie wordt verzameld over het hele netwerk om zo snel mogelijk te kunnen reageren in geval van een DDoS-aanval.

  Onze DDoS-beveiligingsdienst kan DDoS-aanvallen detecteren en blokkeren. Zit er een malafide verbinding tussen? Dan wordt deze geblokkeerd, zodat u alleen “schoon” verkeer op uw website krijgt.

 • Iedere kwaadwillende leek kan ‘DDoS’ of ‘Botnet’ googelen en direct aan de slag gaan.

  De eerste stap is om na te denken welke kostbaarheden niet gecompromitteerd mogen worden. Vervolgens kan een bedrijf maatregelen nemen.

  Author's imageDick BerlijnSenior Board Advisor Deloitte
 • Waarom KPN Internedservices?

  Bij Internedservices valt uw data altijd onder de Nederlandse wet, omdat wij een 100% Nederlands bedrijf zijn. Anti-DDoS is bij Internedservices af te nemen voor een vast bedrag per maand en beschermt uw organisatie tegen alle vormen van DDoS attacks. Ook kunnen wij snel Anti-DDoS implementeren zodat u gelijk beschermd bent tegen aanvallen.

  Anti-DDoS van Internedservices biedt een voordelige verzekering tegen DDoS-aanvallen, als managed services, waardoor dure hardware- en overheadkosten worden vermeden. Zo kunt u de aanschaf van multi-gigabit internetverbindingen en hoge investeringen voorkomen.

 • 26,61 uur

  Duur van de gemiddelde DDoS-aanval

  13%

  van de aanvallen duurt langer dan een week!

 • Waar beschermt Anti-DDoS tegen?

  Deze dienst biedt een volledige bescherming tegen alle vormen van DDoS-bedreigingen:

  • Webapplication voor het beschermen van webserver (http(s))
  • DNS voor het beschermen van DNS servers
  • Infrastructure (BGP) ( SSH, FTP, Telnet, SMTP, etc.)

  Hieronder vallen ook netwerk-gebaseerde aanvallen, zoals SYN en UDP ‘floods’, en aanvallen specifiek gericht op de applicatie die ervoor moeten zorgen dat deze overbelast raakt. Daarnaast wordt content gecached voor optimale prestaties, ook wanneer de site wordt aangevallen. Unieke bot-detectie technologie onderscheidt echte gebruikers van geautomatiseerde bezoekers om bronnen van aanvallen te stoppen. Deze DDoS-bescherming schaalt op wanneer gewenst (op uw verzoek) om multi-gigabit DDoS-aanvallen te stoppen.

 • Optimale bescherming van uw uptime en gegevens

  Uiteraard is beveiliging enorm belangrijk, uw data is van u en van niemand anders.

  DDoS Protection is de slimme keuze om downtime, verlies van inkomsten en schade die uw merk oploopt door een DDos-aanval te voorkomen.

  Onze DDoS-beveiligingsdienst kan DDoS-aanvallen detecteren en blokkeren. Al het verkeer loopt via proxyservers; de bezoeker van uw website komt nooit direct op uw server(s) terecht.

  We zien regelmatig dat deze oplossingen leiden tot zeer hoge kosten. Onze Anti-DDoS oplossing biedt een voordelige verzekering tegen DDoS-aanvallen, als managed service, waardoor dure hardware- en overheadkosten worden vermeden.

  Onze oplossing beschermt websites met behulp van collectieve kennis over DDoS-bedreigingen, met inbegrip van nieuwe en opkomende methoden.

 • 30000+

  geweldige klanten

  88/100

  CES klanttevredenheid

Lees de laatste blog berichten over security

 • is-security-egroot

 • Met de Anti-DDoS oplossing van Internedservices hoeft u niet meer om te kijken naar online aanvallen, en bent u altijd goed beveiligd.

 • Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

  Neem direct contact op met een van onze experts.

  Bent u enthousiast geworden over deze case en benieuwd hoe we dit voor uw organisatie kunnen realiseren? Bel ons dan op 088-4803000 of vul onderstaand formulier in, dan nemen we contact met u op.