Big Data & Microsoft Azure

“Informatie is de olie van de 21ste eeuw, en analytics is de verbrandingsmotor”

(Peter Sondergaard, Senior Vice President, Gartner)

 • big-data-alles-eruit-halen

 • Haal het maximale uit uw data

  Om uw concurrentie voor te blijven zijn realtime inzichten tegenwoordig onmisbaar. Op basis van deze inzichten bent u in staat om direct beslissingen te nemen. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van uw marketing efforts of het verbeteren van uw salesproces. In de zorg wordt big data gebruikt om ziektes eerder op te sporen of mensen een specifiekere behandeling te kunnen geven.

  Wachten op query’s en rapporten is niet meer van deze tijd. Het is daarom van essentieel belang om een omgeving te kiezen die is ontwikkeld voor big data. Een snel en betrouwbaar platform zorgt voor een goede ondersteuning van uw big data tools. Zo kunt u analytics beter benutten om uiteindelijk tot de juiste beslissingen te komen, zonder dat de flexibiliteit van uw omgeving in het geding komt.

 • De kracht van Microsoft Azure

  Of u nu big data analyseert, video’s streamt, een (high performance) site host, applicaties beheert in de cloud of Saas ontwikkelt; met Managed Microsoft Azure van Internedservices brengt u eenvoudig al uw programma’s, applicaties en services naar de cloud.

  Bovendien bent u verzekerd van ongekende productiviteit en een flexibel, schaalbaar en wereldwijd beschikbaar cloudplatform dat compatible is met uw bestaande IT-omgeving, en zorgt Internedservices voor een perfecte implementatie, 24/7 beheer en innovatie. Zo kunt u zich focussen op uw kernactiviteiten en maximaal profiteren van Azure.

 • cloud-microsoft-azure

 • Waarom KPN Internedservices?

  Internedservices mag zich met trots Microsoft CSP partner noemen. CSP staat voor “Cloud Solution Provider”. Internedservices kent als een van de grootste cloudproviders in Nederland de specifieke behoeften van haar klanten.

  Onze experts zijn in staat die behoeften samen met u passend in te vullen en antwoorden te vinden op uw uitdagingen. Daarnaast zorgt Internedservices voor een perfecte implementatie, 24/7 beheer en innovatie. Zo kunt u zich focussen op uw kernactiviteiten en maximaal profiteren van Azure.

Lees onze laatste blogs over Big Data

 • Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

  Vraag het Daan Hoeksema – Specialist Azure

  Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden van Big Data en benieuwd hoe we dit voor uw organisatie kunnen opzetten? Mail Daan of bel hem op 06 – 12 442 341. U kunt ook onderstaand formulier invullen, dan neemt hij contact met u op.