Microsoft Azure Disaster Recovery as a Service

 • Wat is DRaaS?

  Succes hebben of falen heeft u grotendeels zelf in de hand. Ondanks uw inspanningen zit een tegenslag echter in een klein hoekje en online kan dat grote gevolgen hebben. Bij verlies van data wilt u er alles aan doen om dit te herstellen, zo snel als mogelijk.

  Op deze momenten bent u blij als u een Disaster Recovery plan heeft ingeregeld. Met Disaster Recovery as a Service (DRaaS) wordt uw organisatie beschermd tegen het verlies van kostbare data en applicaties als gevolg van een ramp of verstoring. DRaaS op basis van Microsoft Azure is de ideale oplossing die u verzekert van een accuraat herstel naar de oorspronkelijke situatie.

 • Waarom Microsoft Azure Disaster Recovery as a Service:

  • Beveiliging en herstel van virtuele machines automatiseren
  • Altijd op de hoogte van de status
  • Verschillende schema’s – aanpasbaar
  • Testen mogelijk zonder daadwerkelijk herstel
  • Alles Azure: replicatie en herstel
 • PCMAG.com heeft Azure Site Recovery de
  Editor Rating ‘EXCELLENT’ gegeven.

  “Een perfecte keuze voor de bescherming van verschillende workloads op onder andere Hyper-V en VMware. Een hechte integratie met het System Center maakt Azure Site Recovery een no-brainer voor Windows en System Center-centric operations.”

 • Geautomatiseerde bescherming na een crash of noodgeval in de cloud

 • Geautomatiseerde bescherming na een crash of noodgeval in de cloud

  Het instellen van de replicatie van uw virtuele machines doet u gemakkelijk zelf. Met DRaaS kunt u verschillende omgevingen beschermen: Hyper-V-, VMware- en fysieke servers zijn mogelijk en als herstelomgeving kiest u Microsoft Azure of een alternatief datacenter. Site Recovery zorgt voor het beheer en de coördinatie van gegevens met bestaande technologieën zoals System Center en SQL Server AlwaysOn.

 • Orchestrated disaster recovery as a service (DRaaS)

  Site Recovery kan services op een geordende manier geautomatiseerd herstellen als uw primaire datacenter uitvalt. Het maakt niet uit hoe complex uw werkvolumes zijn, alle toepassingen zijn op een gecoördineerde manier over te brengen.

  Al uw instellingen en back-upplannen worden opgeslagen in Microsoft Azure. Deze plannen kunt u volledig naar wens inrichten; ook Windows PowerShell-scripts en Azure Automation-runboeks kunnen worden uitgevoegd, of pauzes als er een handmatige actie uitgevoerd moet worden. Netwerken worden aangepast door virtuele netwerken toe te wijzen tussen de verschillende sites.

 • Orchestrated disaster recovery as a service

 • Replicatie en herstel na noodgeval naar Azure

 • Replicatie en herstel na noodgeval naar Azure

  Replicatie van uw workloads naar Azure biedt nieuwe mogelijkheden. Toepassingen kunnen met enkele klikken naar Azure worden gemigreerd, of tijdelijk naar Azure worden uitgebreid als zich een piek voordoet in de vraag. Voer rapporten en analyses uit op kopieën van productieworkloads in Azure, zonder dat dit van invloed is op de gebruikers. Voer ontwikkelingstests uit op nieuwe versies van toepassingen met kopieën van live gegevens en stel de nieuwe versie vervolgens naadloos in voor productie in uw datacenter.

 • Waarom KPN Internedservices?

  Internedservices mag zich met trots Microsoft CSP partner noemen. CSP staat voor “Cloud Solution Provider”. Internedservices kent als een van de grootste cloudproviders in Nederland de specifieke behoeften van haar klanten. Onze experts zijn in staat die behoeften samen met u passend in te vullen en antwoorden te vinden op uw uitdagingen. Daarnaast zorgt Internedservices voor een perfecte implementatie, 24/7 beheer en innovatie. Zo kunt u zich focussen op uw kernactiviteiten en maximaal profiteren van Azure.

 • Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

  Neem direct contact op met een van onze experts.

  Bent u enthousiast geworden over deze case en benieuwd hoe we dit voor uw organisatie kunnen realiseren? Bel ons dan op 088-4803000 of vul onderstaand formulier in, dan nemen we contact met u op.