Maak kennis met Internedservices

 • IT- en Cloud services provider van de toekomst

  Bij KPN Internedservices geloven wij dat onze klanten nog succesvoller kunnen worden met de oneindige mogelijkheden die ICT biedt. Daarom nemen we onze klanten en partners actief mee naar het beste wat IT te bieden heeft. En bieden we onze klanten premium IT & Cloud oplossingen op abonnementsbasis die geen investeringen vereisen. Ontwikkeld vanuit bewezen technologie, met extra aandacht voor service, kwaliteit en zekerheid.

  Meer over Internedservices
 •  

Onze premium cloud solutions

 • U vindt veiligheid en beheerkosten belangrijk?

  Wij ook. Internedservices gelooft in Cloud-diensten, maar de Cloud is voor ons geen doel op zich. Cloud-diensten maken altijd onderdeel uit van een oplossing op maat, een middel om uw bedrijf succesvol te maken.

 • DeskHub - Complete werkplek in de cloud

  Met DeskHub™ heeft u toegang tot uw complete werkplek in de Cloud, voor een vaste prijs per maand. We hanteren met DeskHub™ een Pay-as-you-Use policy, wat betekent dat u geen investeringen in hardware hoeft te doen. Gebruikers toevoegen en verwijderen doet u gemakkelijk zelf.

 • Crossnet - verbindingen eenvoudig gemanaged

  Heeft u in uw organisatie te maken met thuiswerkers, medewerkers op meerdere vestigingen of samenwerkende partners? Het onderling verbinden van al deze mensen brengt vraagstukken met zich mee over snelheid, veiligheid en kosten. Met CrossNet VPN bieden wij u dé oplossing.

 • “Wat mij betreft teken ik zo weer een 4-jaars contract met Internedservices!”

  – Roderick Voerman, Directeur 1DayFly.com