Onze managed services

 • U bent overtuigd van de voordelen die de cloud te bieden heeft. Alleen de weg ernaar toe is nog onduidelijk. Wat komt er bij kijken? Hoe zit het met de complexiteit en integratie van mijn huidige IT omgeving? Is de hybrid cloud een optie? En hoe zit het met garanties en veiligheid? Terechte vragen, waar KPN Internedservices u de antwoorden op kan geven. Bovendien kunnen wij u ondersteunen met diverse services zoals beheer, migratie en security.

 • Naast onze 3 premium cloud solutions biedt Internedservices een breed pakket aan managed services. Met deze services helpen wij u om het maximale uit uw IT te halen. Zo kunnen wij uw IT-omgeving geheel of gedeeltelijk naar de cloud brengen. Maar wij kunnen u bijvoorbeeld ook helpen met het technisch beheer van uw besturingssysteem, database of applicaties. Bovendien kan Internedservices u ondersteunen met security (anti-DDoS en Threath & Log Management), migratie services, managed hosting, service management en vele andere aangelegenheden. Wilt u uw IT (geheel of gedeeltelijk) naar de cloud brengen? Vraag dan de gratis Cloudscan aan.

 • Managed Services icoon

 • Van design tot en met beheer

  De ene onderneming is de andere niet, maar allemaal staan ze voor de vraag; hoe richt ik mijn IT optimaal in? Internedservices helpt u deze vraag te beantwoorden en uw IT in te richten zodat u profiteert van een verbeterde performance en/of lagere kosten en meer flexibilteit. Wij kunnen u ondersteunen in de gehele IT-levenscyclus, van design tot en met beheer.

 • Security Services

  Security is een wezenlijk onderdeel van iedere cloudoplossing. Of dit nu gaat om een simpele website met een contactformulier of een database met persoonsgegevens, hackers liggen op de loer om uw data te onderscheppen. Internedservices heeft op ieder niveau security-oplossingen beschikbaar; van SSL-certificaten en spam- en virusfilters, tot firewalls, DDoS-bescherming, VPN-oplossingen en Threat & Log Management.

 • Security icoon

 • Managed Hosting

  Uw e-business stabiel en kostenefficiënt gehost in de Cloud? Internedservices kan u helpen om uw operating systen te managen en zorg te dragen voor een stabiel platform inclusief patches, updates, monitoring en changes. Maar u kunt ook bij ons terecht voor database management en voor applicatiemanagement. Wij hebben ervaring met verschillende type systemen en kunnen u helpen met installatie, hosting en technisch beheer.

  Wanneer u meer of andere werkzaamheden voor KPN Internedservices wil laten uitvoeren dan waar u op basis van de door u afgenomen diensten recht op heeft kunt u de dienst Support Services afnemen. Deze dienst kan onder andere ingezet worden voor extra intensief beheer van de afgenomen diensten, project uren voor bijvoorbeeld een migratie of werkzaamheden die standaard niet binnen de verantwoordelijkheid van Internedservices liggen.

  Voor meer informatie klikt u hier: KPN Internedservices Support Services

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Bijna 20 jaar ervaring en ruim 30.000 referenties

Sinds het ontstaan in 1996 heeft Internedservices tienduizenden klanten geholpen met IT- en cloudvraagstukken. Daardoor begrijpen we de uiteenlopende IT-behoeften van onze klanten. Omdat Internedservices het wiel niet steeds opnieuw hoeft uit te vinden kunnen we u de snelste, beste en voordeligste oplossing bieden. Bekijk hieronder een aantal van onze klantcases.

 • new-york-pizza