Ondernemen doen we samen

 • Wanneer u besluit zaken te doen met een organisatie, wilt u ervan op aankunnen dat deze goed aansluit op wat voor uw organisatie belangrijk is. Zoals professionaliteit, veiligheid en transparantie. Daarnaast verlangt u waarschijnlijk ook dat deze onderneming op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied en waar mogelijk zelfs voorop loopt in de markt. Hier profiteert uw bedrijf tenslotte ook van.

 • Wij vinden dit minstens net zo belangrijk en daarom maakt KPN Internedservices actief deel uit van brancheorganisaties die de belangen van toonaangevende Nederlandse providers en ICT-bedrijven behartigen en de branche verder professionalieren. Als leverancier en grootste onafhankelijke cloudprovider van Nederland geloven wij in teamwork, iets waar wij ook op brancheniveau invulling aan geven. Lees hieronder met welke brancheorganisaties wij samenwerken.

 • Dutch Hosting Provider Association

  De stichting Dutch Hosting Provider Association (DHPA) is een samenwerking van marktleidende hosting- en cloud providers en marktleidende leveranciers. De afgelopen decennia is de Nederlandse online sector uitgegroeid tot een onmisbare factor in de nationale en internationale economie. De DHPA vertegenwoordigt deze sector door kernwaarden te hanteren die overeenkomsen met die van Internedservices: professionaliteit, kwaliteit, veiligheid en transparantie.

  Als deelnemer van stichting DHPA voldoen wij aan de richtlijnen van de DHPA Code of Conduct. Deze dragen bij aan een betrouwbare en veilige dienstverlening en geven invulling aan onze verantwoordelijkheid naar de maatschappij en ons personeel. Wij hanteren de gedragscode Notice&Takedown, die de belangen van rechtmatige content-eigenaars beschermt. Daarmee leveren wij een bijdrage aan het weren van onrechtmatige content van onze platforms en uit de maatschappij.

 • dhpa-logo

 • dinl-logo

 • Digitale Infrastructuur Nederland

  De stichting Digitale Infrastructuur Nederland (DINL) verbindt de aanbieders van digitale infrastructuur in Nederland. Het belang van deze stichting is groot, omdat de samenleving steeds afhankelijker wordt van het internet. De DINL praat met en adviseert de overheid over de werking en de ontwikkelingen van het internet, wat het vertrouwen in de online economie vergroot.

  Als vertegenwoordiger van de online secor verbindt het datacenters, hosting industrie, netwerk-providers en verenigingen die een faciliterende rol spelen. Kortom: alle belangrijke spelers die samen het Nederlandse internet vormen.

  Lees ook ons artikel over Nederland, de digitale gateway van Europa en zie de noodzaak voor een stichting die de juiste belangen behartigt.