Assurance als basis voor succesvolle samenwerking

 • Hoogwaardige ICT-oplossingen verbeteren uw bedrijfsvoering, maar u wilt wel garanties. Wij begrijpen dat maar al te goed. Wij gaan daarom verder dan anderen om kwaliteit en veiligheid te garanderen en nemen assurance serieus. Zo hebben wij een drievoudige ISO-certificering en zijn we tevens NEN- en ISAE-gecertificeerd.

  U kunt er gerust op zijn dat wij er continu aan werken om de kwaliteit van onze producten te waarborgen. Assurance hebben we hoog in het vaandel staan. Dat kunnen wij ook laten zien. KPN Internedservices is de ICT-dienstverlener in Nederland met een drievoudige ISO-certificering (ISO 20000, ISO 9001 en ISO 27001). Ook beschikken wij over een ISAE-3402 type II-accreditatie en PCI-DSS en ISO 14001 compliant datacenters die in Nederland zijn gevestigd.

 • ISO 20000

  Service Management op basis van internationale best practices

  Onze dienstverlening is ingericht volgens best practices, onder meer het Incident Management en Change Management. Dit betekent dat wij incidenten snel en adequaat afhandelen en de integriteit van uw oplossingen bewaken. In onze SLA’s leggen wij duidelijk en exact vast wat onze dienstverlening voor u inhoudt. U weet precies wat u van ons mag verwachten omtrent dienstverlening, beschikbaarheid, recovery, monitoring, oplos- en reactietijden.

  > KPN Internedservices B.V. – ISO 20000

 • ISO 9001:2008

  Leveren van hoogwaardige kwaliteit

  Als organisatie streven wij voortdurend naar het leveren van hoogwaardige kwaliteit, wat is vastgelegd in de ISO 9001 norm. Door steeds onze processen weer te toetsen aan de ISO 9001-standaard, verzekeren wij consistentie in de wijze waarop we met u omgaan als klant. ISO 9001 vereist dat een organisatie continu naar verbetering streeft. Dat doen wij door processen steeds effectiever en efficiënter te maken. En hier profiteert u uiteraard van.

  > KPN Internedservices B.V. – ISO 9001

 • ISO/IEC 27001:2013

  Informatie veilig beheerd

  U wilt de garantie dat wij uw waardevolle gegevens op professionele wijze beveiligen en beheren. Dit doen wij volledig volgens de ISO/IEC 27001-norm. Deze norm omvat een breed spectrum van bedrijfsmiddelen. Van digitale informatie, papieren informatie en fysieke middelen als computers en netwerken tot kennis bij individuele medewerkers. Onze aanpak biedt zekerheid aan u en uw klanten.

  > KPN Internedservices B.V. – ISO 27001

  NEN 7510:2011

  Informatiebeveiliging in de zorgsector

  Als organisatie in de zorgsector wilt u op het gebied van informatiebeveiliging over extra zekerheden kunnen beschikken. De noodzaak van informatiebeveiliging in de zorg wordt namelijk steeds belangrijker. Er worden hoge eisen gesteld aan zorgorganisaties en daarmee de gebruikte IT-oplossingen. Dankzij de beschikking over de NEN 7510 certificering wordt het voor u mogelijk om bij de uitbesteding van deze expertise aan Internedservices aan de nieuwe kwaliteitsnormen te voldoen.

  > KPN Internedservices B.V. – NEN 7510

 • ISAE-3402

  Zekerheid over interne processen en maatregelen

  De verklaring ISAE-3402 type 2 geeft u zekerheid over hoe onze interne processen werken en de beheersmaatregelen die wij treffen om kwaliteit in onze dienstverlening te borgen. Door ISAE-3402 zijn wij altijd in staat uniforme informatie te verstrekken aan opdrachtgevers en externe auditors die alle beheersmaatregelen beoordelen. Zo kunnen wij altijd laten zien dat wij ‘in control’ zijn.

  Lees het blogartikel >

  PCI-DSS

  Informatiebeveiliging voor de Payment Card Industry

  Met Internedservices heeft u een partner die geregistreerd PCI-DSS Level-1 Service Provider is. Dat betekent dat wij voor een groot aantal requirements van de PCI-DSS de verantwoordelijkheid op ons (kunnen) nemen. Op alle andere onderdelen hebben wij ruime ervaring en kunnen wij u perfect ondersteunen. Daarnaast ontzorgen wij u door het doen van documentatiebeheer, invullen van PCI-DSS rollen en het ter beschikking stellen van onze procedures. Dat alles kan u als klant sterk ontlasten bij het dagelijks beheer en vereenvoudigt de implementatie van een PCI-DSS compliant omgeving.

  > Internedservices PCI DSS VOC-Consultancy certificaat

 • Betrouwbaarheid

  Uw informatie is bij ons veilig.

 • Beschikbaarheid

  Uw bedrijfskritische ICT-oplossingen zijn permanent beschikbaar.

 • Integriteit

  Wij werken transparant en zijn aanspreekbaar.