1DayFly.com

1DayFly.com is opgericht in 2006 door Roderick Voerman, Directeur, en zit nu in 3 landen; Nederland, België en Duitsland. 1DayFly verkoopt meerdere producten per dag met een korting van 20 tot 50%, vaak zelfs meer! De verkoop stopt wanneer de voorraad op is, of wanneer de maximale 24 uur verstreken zijn. De verkoop start vanaf 12:00 uur en vanaf dat moment is de traffic enorm.

De Business Case

 • “In 2014 hebben we Waat.nl overgenomen”, zegt Voerman. “De reden dat we juist Waat.nl hebben gekocht is dat Waat.nl en 1DayFly.com elkaar goed aanvullen. Daarnaast heeft Waat.nl, net als 1DayFly.com, een lange historie en dus veel ervaring op het gebied van 1dags aanbiedingen”.

 • “We hebben een systeem nodig dat veilig en altijd up is en waarmee we nooit e-mail problemen hebben. Om de pieken na 12:00 op te kunnen vangen is een robuust systeem nodig. Daarom hebben we gekozen voor KPN Internedservices, een samenwerking van inmiddels al meer dan 8 jaar.”

 • “Wat mij betreft teken ik zo weer een 4-jaars contract met Internedservices!”

  – Roderick Voerman, Directeur 1DayFly.com

 • De Oplossing

  1DayFly maakt gebruik van Managed Hybrid Cloud van Internedservices. Met de slimme caching-technieken van Internedservices wordt de data zo snel mogelijk geserveerd aan de bezoekers. Daarbij is deze omgeving volledig beveiligd met Internedservices SSL-Certificaten. Ook de domeinnamen en exchange omgeving (e-mail) lopen via Internedservices.

  Voerman: “De support van het Internedservices Linux team is top. Zodra er capaciteit gevraagd wordt, schakelt het team meteen bij en gaat achteraf pas de administratieve afwikkeling verzorgen. Bij andere bedrijven doen ze dat vooraf maar dan mis je vaak commerciële kansen. Wij moeten altijd ‘up’ zijn. Zo niet, dan blijven onze klanten massaal weg en verdienen we niets. Nog een reden dat ik voor Internedservices kies, is de goede samenwerking tussen Internedservices en ons webdevelopment bureau. Deze driehoeksverhouding is heel hecht en ontzorgt 1DayFly.com. Overigens gaat onze fulfilment via Docdata, die ook weer een klant van Internedservices is!”

 • Het Resultaat

  1DayFly.com groeit jaarlijks tussen de 40 en 50%. In 2013 boekte het een omzet van €8,5 miljoen. De grens van de €10 miljoen is al overschreden. Het bedrijf heeft op dit moment 14 man in dienst. Voorlopig heeft Voerman geen plannen om andere regio’s te bedienen. “Er is nog genoeg potentieel in onze huidige markten. Daar ligt de focus op.”

  Voerman vertelt: “De markt voor dagaanbiedingen is veranderd van de cowboyknallers naar een serieus verkoopkanaal. Fabrikanten en distributeurs benaderen ons nu gericht. Hierdoor is samenwerking key en daar heeft Internedservices een belangrijke bijdrage in. Sinds de samenwerking met Internedservices is het systeem nog nooit down geweest. Ook ons e-mail systeem, onze belangrijkste schakel met onze klanten, is dankzij Internedservices altijd up en running. Dat moet ook zo blijven want dit is zeer belangrijk voor ons imago en klantvertrouwen!”

  “Wat mij betreft teken ik daarom zo weer een 4-jaars contract met Internedservices!”, aldus Voerman.

 • Bekijk andere cases

 • Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

  Bel direct met een van onze cloudspecialisten

  Bent u enthousiast geworden over deze case en benieuwd hoe we dit voor uw organisatie kunnen realiseren? Neem direct contact op met een van onze experts en bel 088‑4803000. U kunt ook onderstaand formulier invullen, dan nemen wij contact met u op.