AllSolutions

AllSolutions levert sinds 1987 bedrijfssoftware voor een aantal markten: zakelijke dienstverleners, servicebedrijven, verenigingen en organisaties in de publieke sector. De software is erop gericht zoveel mogelijk bedrijfsprocessen te automatiseren en te integreren. Vandaag de dag levert AllSolutions één product met alle functionaliteit aan boord. Peter Dieleman, directeur bij Allsolutions; “Bij ons zijn zaken als document management, business intelligence, sociale netwerken, webportals of noem maar op geen losse producten of modules. Onze oplossing bevat simpelweg alles.”

De Business Case

 • Inmiddels heeft AllSolutions gebruikers in 24 landen in allerlei tijdzones. Op elk moment zijn er wel gebruikers die toegang willen. Dat stelde heel andere eisen aan de oorspronkelijke oplossing. AllSolutions moet 24/7 haar diensten kunnen leveren en altijd up zijn. Bovendien neemt de hoeveelheid data in rap tempo toe. Dat was de reden voor AllSolutions om in 2014 met KPN Internedservices te bekijken hoe

 • ze samen de hosting verder konden professionaliseren. Dieleman: “Wij zijn goed in software maken en onderhouden; de techniek hebben we al jaren geleden neergelegd bij een partij die ontzorgt. Dat is Internedservices. De afgelopen maanden heeft Internedservices weer bevestigd dat het voor ons de uitgelezen partij is.”

 • “De afgelopen maanden heeft Internedservices weer bevestigd dat het voor ons de uitgelezen partij is.”

  – Peter Dieleman, Directeur Allsolutions

 • De Oplossing

  AllSolutions en Internedservices ontwierpen een hybride oplossing waarbij gebruik gemaakt wordt van het Internedservices Managed Hybrid Cloud. De oplossing is virtueel waar het kan en fysiek waar het nodig is. Die fysieke component garandeert de snelheid die de eindgebruiker verwacht. Voor de klant is het één oplossing, met een virtuele voorkant en een fysieke achterkant. Die is heel robuust en voldoet aan alle eisen die aan de omgeving gesteld kunnen worden: op het gebied van performance, maar ook schaalbaarheid. Bovendien wordt binnenkort een upgrade van het cloudplatform afgerond. Vanaf dat moment kan de oplossing volledig redundant en geautomatiseerd over twee datacenters draaien.

 • Het Resultaat

  Peter Dieleman, directeur Allsolutions: “We zijn nu klaar voor een nieuwe fase van verdere groei en uitbreiding”. En groei, die komt er. In de meeste markten waar AllSolutions actief is, behoort het bedrijf tot de top drie. “Dat wordt de top één,” zegt Dieleman. “In elk geval zal het aantal klanten en de hoeveelheid data explosief gaan groeien de komende tijd. Het volume gaat enorm toenemen. AllSolutions heeft nu alle troeven in handen om bedrijven daarin te bedienen. Met het vernieuwde platform is onze dienstverlening daar klaar voor.”

  Lees de hele AllSolutions case
 • Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

  Bel direct met een van onze cloudspecialisten

  Bent u enthousiast geworden over deze case en benieuwd hoe we dit voor uw organisatie kunnen realiseren? Neem direct contact op met een van onze experts en bel 088‑4803000. U kunt ook onderstaand formulier invullen, dan nemen wij contact met u op.