Paree

Paree B.V. is een allround specialist op het gebied van Elektro, Telecom en ICT. Zij leveren al jarenlang traditionele telefooncentrales en servers, maar de laatste paar jaar is er duidelijk een verschuiving waarneembaar naar het leveren van cloud-oplossingen. Ze willen hun klanten graag helpen bij de groeiende vraag naar clouddiensten.

De Business Case

 • Met de door Paree geboden cloudoplossingen nemen ondernemers professionele ICT als dienst af. Om hen te ondersteunen in werkplekautomatisering vanuit de cloud zijn zij op zoek gegaan naar een sterke IT-partner.

  Hierbij speelde een aantal belangrijke selectiecriteria een rol, zo vertelt Projectleider ICT bij Paree, Bob Redelijk: ”We wilden gebruik maken van white label diensten. De voor ons belangrijkste dienst, de online werkplek, moest een all-in dienst voor een prijs per gebruiker per maand zijn.”

 • ”Hiermee willen we eenvoud en transparantie bewerkstelligen, zodat de klant weet waar hij aan toe is en bij uitbreiding van tevoren weet wat het kost. Hierbij moest Paree van toegevoegde waarde blijven (support) en het aanspreekpunt blijven voor de klant. Een 24/7 bereikbaarheid en professionele helpdesk vonden we ook belangrijk, evenals een partnerportaal voor aanvragen, wijzigingen en administratieve handelingen. Daarnaast moest het een bewezen concept zijn.”

 • ‘Wat KPN Internedservices doet kunnen nog maar weinig partijen leveren’

  Bob Redelijk, projectleider ICT bij Paree

 • De Oplossing

  Bob Redelijk vervolgt: “Dit alles vonden we, na een lange zoektocht, bij KPN Internedservices. Bovendien wilden wij snel starten; onze zoektocht was al een tijd gaande en intussen bleven de vragen van klanten komen.

  Dankzij Internedservices konden we meteen van start. Ze beschikt over meerdere ISO-certificeringen en ook de omvang van het bedrijf geeft vertrouwen. ”

  “Wat ik mooi vind zijn de processen die Internedservices intern hanteert; van fase naar fase, duidelijk aangegeven en beschreven. Je weet steeds waar je aan toe bent en dat is gewoon erg prettig.”

 • Het Resultaat

  “Een eerste case is al gezamenlijk opgepakt”, zegt Ronald Sluijs, Partner Business Manager voor Paree namens Internedservices. “De Zeeuwse Reinigingsdienst (ZRD) wilde een platform dat direct beschikbaar was.” Bob Redelijk licht verder toe: “Vanwege wijzigingen in de organisatie moest de ZRD in korte tijd ontvlochten worden uit het moederbedrijf. De hele IT- en telecom-infrastructuur moest opnieuw worden opgezet. Zij zouden dus zelf verantwoordelijk worden voor hun IT en benaderden ons met de vraag wat wij konden bieden. De ZRD is al 15 jaar klant op het gebied van telefonie en elektrotechniek en raakte nu dus ook geïnteresseerd in onze IT-diensten, een mooi voorbeeld van ons streven naar cross selling.

  De migratie van data en mail heeft inmiddels plaatsgevonden en het bedrijf heeft de nieuwe omgeving begin dit jaar in gebruik genomen. Wij ontzorgen de klant omdat de nieuwe toepassingen beter aansluiten bij hun branche en zij effectiever kunnen werken. Onze toegevoegde waarde is dat we beter op hun vragen kunnen acteren.”

 • Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

  Neem direct contact op met een van onze experts.

  Bent u enthousiast geworden over deze case en benieuwd hoe we dit voor uw organisatie kunnen realiseren? Bel ons dan op 088-4803000 of vul onderstaand formulier in, dan nemen we contact met u op.