Service overzichtspagina

 • Technische Downloads

  Cisco VPN client software

  Met behulp van de onderstaande links kan de Cisco VPN client software gedownload worden. Deze werken alleen met Windows Vista/7.

  Voor recentere Windows-versies heeft Cisco betaalde software geïntroduceerd: Cisco Anyconnect. Cisco Anyconnect is een webinterface op de firewall. Een gebruiker die een VPN wil opbouwen met de Firewall gaat middels een webbrowser naar deze webinterface en krijgt, na het invullen van zijn credentials, de VPN software gepusht vanaf de Firewall en daarmee wordt de VPN tunnel automatisch opgebouwd. Deze betaalde software licenties kunt u bij KPN Internedservices afnemen per gebruiker in een staffel van 5.

  Er zijn ook open source varianten beschikbaar voor Windows versies jonger dan Windows 7. Internedservices kan daar echter geen support op geven.

 • Storingsnummer

  In het zeldzame geval van storing kunt u tijdens kantooruren (08:00-18:00 uur) contact opnemen met de afdeling support via 088 480 3000.

  Buiten kantoortijden – ook in het weekend – kunt u gebruik maken van ons speciale storingsnummer: 0299 477 790.

  Het storingsnummer is uitsluitend voor incidenten, niet voor nieuwe aanvragen. De mate van support buiten kantoortijden is gekoppeld aan de afgenomen dienst in combinatie met de SLA.

Externe servicepagina’s van Internedservices

 • www.isstatus.nl

  SSL

  Op deze website treft u onderhouds- en storingsmeldingen aan over de diensten van Internedservices.

 • stats.is.nl

  Op deze website kunt u de statistieken zoals bezoekersaantallen van uw website bekijken.