Trending

Whitepapers

Bij internedservices vinden we het delen van onze kennis enorm belangrijk, we willen dan ook graag uw trusted advisor zijn. Deze kennis delen we op ons blog maar ook publiceren we regelmatig whitepapers. De whitepapers gaan wat verder als onze blogberichten, hierin proberen we per onderwerp u mee te nemen in de mogelijkheden die goedwerkende IT en de cloud u te bieden hebben. Ook kunt u zich inschrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Hierin selecteren we voor u de mooiste en meest interessante artikelen die wij op het web gelezen hebben.

 • Uw virtuele werkplek

  hosted-desktop-6-redenen-featured

  Hosted desktops hebben zich de laatste jaren in een hoog tempo ontwikkeld. En die ontwikkeling van online werkplekken is nog steeds gaande.

  Benieuwd of uw organisatie toe is aan Hosted Desktops, of wilt u gewoon op uw gemak lezen welke ontwikkelingen deze dienst de laatste jaren heeft doorgemaakt om te staan waar ze nu staat?

  Vraag whitepaper aan
 • De weg naar de cloud

  whitepaper cloud

  In deze whitepaper beschrijven wij de zeven stappen die uw organisatie zet tijdens het transitietraject naar de cloud.

  Iedere stap kent zijn eigen vraagstukken en aandachtspunten. Na het succesvol doorlopen van alle stappen, bent u verzekerd van een cloud-omgeving die meegaat met de tijd en waarmee u de komende periode snel inspeelt op veranderingen in de markt.

  Vraag whitepaper aan
 • Op de hoogte blijven van het laatste IT nieuws?

  Internedservices leest het belangrijkste nieuws op IT-gebied en selecteert voor u de mooiste of meest interessante artikelen, gepresenteerd in een wekelijkse samenvatting. Zo houden we u altijd op de hoogte.

  Schrijf u nu in voor onze Nieuwsbrief!

  • U ontvangt geen spam, daar houden we zelf ook niet van.

 • ICT en Cloud workshop
  van Internedservices

  Kennisdeling is belangrijk, daarom delen wij
  deze graag! Schrijf u nu in >