Publicaties KPN Internedservices

U maakt betere beslissingen wanneer u door onze experts op de hoogte wordt gehouden van het beste dat IT te bieden heeft.

 • Whitepaper Hybrid Cloud & Innovatie

 • Hybrid cloud – hét model om snelle innovatie te faciliteren

  De tijd dat IT voornamelijk draaide om de infrastructuur is voorbij. Immers, met een infrastructuur kun je je niet onderscheiden van je concurrenten, maar met applicaties wel. Applicaties bepalen in toenemende mate het niveau van de dienstverlening.

  Hoe kunt u uw IT omvormen naar een ‘application centric’-model? Welke rol speelt de cloud daarin? En het allerbelangrijkst: welke kansen komen er door de hybrid cloud in zicht?

  Lees nu deze whitepaper

U maakt betere beslissingen wanneer u door onze experts op de hoogte wordt gehouden van het beste dat IT te bieden heeft.

 • Whitepaper Cyber Secyurity deel 2: Praktische handleiding voor de bestrijding van een complex probleem

  In deze whitepaper gaan wij in op verschillende best practices om uw organisatie te beschermen tegen cybercrime.

  We spreken in dit document over cybercrime: cybercriminelen die geld verdienen aan data. Overige vormen van laster worden achterwege gelaten waaronder hacktivisten, terroristen, vandalen en jonge wizkids. Tevens wordt er gesproken over de dreiging op IT-systemen. De dreiging op mobiele netwerken is niet minder belangrijk maar is op moment van schrijven nog altijd vele malen lager.

  Lees nu deze whitepaper
 • Whitepaper Cybersecurity deel 2: Praktische Handleiding voor een Complex Probleem

 • Whitepaper Cyber Security deel 1: de impact van cybercrime op uw organisatie

  Cybercrime is geen zichtbare vorm van criminaliteit. Soms blijft maanden onopgemerkt dat waardevolle data van systemen is gestolen. Een bijkomstigheid van deze geruisloosheid van cybercrime is dat veel organisaties er niet erg alert op zijn. En dat betekent vaak ook dat zij zich veilig wanen wanneer zij dit niet zijn.

  Cybercriminaliteit is kostbaar voor de organisaties die ermee te maken krijgen. Als uw bedrijf aangevallen wordt, kan de impact gigantisch zijn. Wanneer u of uw klanten geen toegang hebben tot de geleverde diensten, zeggen ze op en vertrekken ze naar de concurrent.

  Reputatieschade kan nog lang nadreunen en zorgen voor minder aanmeldingen van nieuwe leads en klanten. Ook kan de Autoriteit Persoonsgegevens aan de deur kloppen als blijkt dat u de zaken niet op orde heeft.

  In deze whitepaper vertellen we u alles over Cyber Security en de impact van cybercrime op uw organisatie. Dit is het eerste deel van een tweeluik over de veiligheid op het internet en hoe u hier als organisatie mee om kunt gaan.

 • Hybride Netwerken whitepaper

  Uw medewerkers vertrouwen dagelijks op de cloud, zowel privé als zakelijk kunnen zij niet meer zonder. Er is echter één cruciale schakel die vaak onderbelicht blijft: connectiviteit. Connectiviteit bepaalt sterk de performance van applicaties en daarmee de gebruikerservaring. De keuze voor de juiste verbinding is daarom van essentieel belang.

  Kies voor een solide hybride verbinding waarmee u optimaal gebruik maakt van de voordelen van de cloud en vakkundig alle riscio’s omzeilt. Maar verdiept u zich in de materie zodat u goed voorbereid de keuze kunt maken.

 • kpn-internedservices-whitepaper-applicaties-locaties-slim-verbinden

 • kpn-internedservices-whitepaper-virtuele-werkplek-op-maat

 • Hosted Desktop Whitepaper

  Kent u ze nog? Ontzettend trage terminal servers, een eeuwigheid wachten tot uw desktop opgebouwd is en een haperend pijltje over uw scherm.

  Mocht u denken dat dit de huidige staat van een online werkplek is dan heeft u het mis. Hosted desktops hebben zich de laatste jaren in een hoog tempo ontwikkeld. En die ontwikkeling van online werkplekken is nog steeds gaande.

  Tegenwoordig is een hosted desktop optimaal in staat uw medewerkers dat te geven wat zij werkelijk nodig hebben: op ieder gewenst moment toegang tot de juiste data en benodigde applicaties, die bovendien altijd up-to-date zijn. Lees er alles over in onze whitepaper.

 • Whitepaper Cloud

  Of het nu gaat om een snellere livegang van uw nieuwste product, het gemakkelijker kunnen beheren, delen en bewaren van al uw documenten of overal en altijd toegang tot uw werkplek, voor vrijwel iedere onderneming zijn er voordelen in de cloud te vinden.

  De weg naar zo’n cloud-oplossing is vaak een uitdaging en wellicht is niet alle terminologie u direct even duidelijk. Zorg dat dit een succesvolle stap richting de cloud niet in de weg staat en lees eerst meer over over het wat en hoe over de cloud. Wij leggen in onze whitepaper uit welke stappen er zijn en waar u per onderdeel rekening mee moet houden.

 • whitepaper-cloud-stappen

 • Dedicatede 12 - Innovatie

 • Dedicated Magazine

  In ons eigen Dedicated Magazine vertellen wij periodiek over alle IT-uitdagingen van onze klanten. Dedicated verschijnt als papieren uitgave, maar is ook als online magazine te lezen.

  Wat vindt u zoal in Dedicated? Trends, inspirerende interviews met onze klanten en partners en actueel IT- en cloudnieuws. Met recht is ons magazine een visitekaartje dat het lezen meer dan waard is. Of u nu klant bij ons bent, meer wilt weten over onze organisatie of gewoon geïnteresseerd bent in IT.