Schrijf u in voor onze workshops!

 • Wat houden de workshops in?

  Internedservices organiseert regelmatig gratis workshops over interessante onderwerpen op het gebied van IT en de cloud. Ook dit jaar delen we graag onze kennis met u om online succesvol te kunnen zijn. De eerste workshops worden in februari weer gehouden.

 • Enkele onderwerpen zijn

  • Security & Awareness 2017
 • Security & Awareness 2017

  Wanneer: 23-03

  Beveiliging van IT-omgevingen en onze data is van het allergrootste belang en we hoeven alleen maar het nieuws te lezen om ons de urgentie hiervan te realiseren. Er is grote behoefte aan kennisdeling over cybersecurity. Cybersecurity gaat over veel meer dan bits en bytes, zaken als bewustwording en bijvoorbeeld compliancy komen al snel aan de orde.

  We hebben een gevarieerd programma opgezet waarbij we de problematiek rondom beveiliging vanuit verschillende kanten belichten. U bent vanaf 14:00 uur van harte welkom bij Fort bij Vechten. Om 14:30 uur zal de presentatie starten en rond 18:00 uur zullen we afsluiten met een drankje en een borrelhapje waardoor u met wat geluk na de file weer naar huis kunt. Uiteraard niet met lege handen, want alle deelnemers ontvangen het boek ‘Cyberrisico als kans’ van de hand van Roel van Rijsewijk.

We delen ook doorlopend onze kennis, lees onze laatste blogartikelen