Schrijf u in voor onze workshops!

 • Wat houden de workshops in?

  Internedservices organiseert regelmatig gratis workshops over interessante onderwerpen op het gebied van IT en de cloud. Ook dit jaar delen we graag onze kennis met u om online succesvol te kunnen zijn. De eerste workshops worden in februari weer gehouden.

 • Enkele onderwerpen zijn

  • Security & Awareness event
  • Everything Azure 2016
 • Security & Awareness event bij het NOC, KPN

  Wanneer: 20-10

  Veiligheid is voor ons een vast gegeven. Wij streven er dan ook naar om onze klanten optimaal bij te staan met het beveiligen van hun onlinegegevens. Om onze ervaringen, de grootste bedreigingen op dit moment en nog belangrijker hoe u zich daar tegen kunt beschermen met u te delen organiseren wij op 20 oktober a.s. van 13:00 tot 17:00 het Internedservices Security & Awareness event. We gaan deze middag niet in op de bits-en-bytes maar benaderen het onderwerp vanuit de ‘business’.

  Voor dit event hebben we een bijzondere locatie tot onze beschikking. Het NOC van KPN te Hilversum. U kent wellicht de karakteristieke 196 meter hoge straaltoren in het bosrijke noorden van Hilversum. Op dit zwaarbeveiligde complex huisvest het NOC, het Operationele Centrum van het KPN netwerk, waar 24 uur per dag het netwerk in de gaten wordt gehouden.

 • icoon azure 225px

  Everything Azure 2016

  Wanneer: 17-11

  De voordelen van de cloud zijn evident – zoals snelle deployments, ultieme schaalbaarheid en betalen naar gebruik – maar een optimale inzet van de verschillende varianten kan een uitdaging zijn. Ontwikkelingen in de cloud volgen elkaar in sneltreinvaart op. Om u op de hoogte te houden van onze learnings, de huidige status van de cloud en de mogelijkheden in de toekomst organiseren wij in samenwerking met Microsoft een middag waarin u volledig wordt bijgepraat op het gebied van Micrososft Azure en Azure Stack. U bent van harte uitgenodigd op het hoofdkantoor van Microsoft te Schiphol.

  We gaan u bijpraten over specifieke toepassingen van Azure en deze ook laten zien. Er worden concrete cases en ervaringen besproken. We zullen het hebben over de ontwikkelingen en staan uiteraard stil bij Azure Stack, het nieuwe hybride cloudplatform dat cloudproviders en eindgebruikers de mogelijkheid gaat geven om Azure-diensten vanuit een eigen datacenter te leveren.

We delen ook doorlopend onze kennis, lees onze laatste blogartikelen